Yves Rocher Christmas Collection – Cranberry and Almond

Yves Rocher Christmas Collection – Cranberry and Almond

Yves Rocher Cranberry and Almond

Jag har fått ett pressutskick med en av Yves Rochers juldofter som är Cranberry and Almond och jag tänker väl inte direkt på jul av tranbär och mandel. Det är liksom ingen juldoft enligt mig. Men Yves Rocher har även lanserat en doft som heter Clementines and spices och där tror jag vi har en juldoft! Tyvärr gissar jag ju bara nu men Clementin påminner för mig helt klart mer om julen!

Handcrème – Cranberry and Almond 25sek

En handkräm som ska ge fukt till torra händer. Den är väldigt rinnig och man behöver inte alls ta mycket produkt! Går snabbt att massera in och doftar helt okej. Tycker handkrämen doftar godare än vad tvålen gör! Den är berikad med sheasmör och sötmandelolja samt så innehåller den mer än 97% ingredienser med naturligt ursprung. Jag får i alla fall väldigt lena händer direkt efter att jag applicerat denna måste jag säga!

Handtvål – Cranberry and Almond 35sek

En mild handtvål som inte ska torka ut men jag kände mig inte direkt återfuktad efteråt nu när jag använde den, snarare lite mer torr än vanligt. hm. Denna är berikad med blåklintsvatten från ekologiska odlingar som ska göra den mild och skonsam. Innehåller mer än 98% ingredienser med naturligt ursprung. Jag vet inte riktigt vad det är som gör det men jag tycker inte tvålen luktar speciellt gott på mina händer, luktar inte alls lika gott som handkrämen!

Bra pris på produkterna, helt ok doft men inget wow och effekten verkar vara ok jag blir verkligen len om händerna, lite ovanligt len! Så handkrämen ser jag framemot att testa medan handtvålen inte känns som någon hit pga doften och att jag faktiskt känner mig torr om händerna efter tvätt!

Alla juldofterna – dom är i limited edition –  och presentkiten med juldofterna hittar nu här på hemsidan!

inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”Yves Rocher Christmas Collection – Cranberry and Almond

  1. Jag köpte handkräm och handtvål från en julkollektion från Yves Rocher för några år sedan och mina händer gick typ sönder av handtvålen, den var så extremt uttorkande! Trist att dom fortfarande inte ändrat detta i sitt sortiment! Jag använder aldrig deras handtvålar eller shower gels på höst och vinter halvåret numera för det förstör bara min hud. Handkrämen var som du säger, mycket rinnig och går in i huden snabbt, men inte tycker jag det hjälper så mycket långsiktigt. Det är mest för stunden som den återfuktad och detta har gjort att jag inte kommer köpa någon handkräm därifrån igen. Jag vill inte smörja mig hela dagarna, jag vill ha någon som verkar länge och motverkar huden från att torka ut och det gör tyvärr inte produkter från Yves Rocher!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *