Yves Rocher Néo-Smoky Mascara lanseras i September 2015!

Yves Rocher Néo-Smoky Mascara lanseras i September 2015!

_MG_0983

I september 2015 så lanserar Yves Rocher Néo-Smoky Mascara som ska vara svartare än svart! Men nu är det kanske inte det som göra att jag tittar lite extra på Néo-Smoky Mascara utan det är snarare den lite speciella borsten! Detta är nämligen en 2 i 1 Mascara och med spetsen på borsten så ska man applicera produkten på franskanten och sedan sudda ut den med en passande borste! Detta ska ge en mer dramatisk look och man kan även använda hela produkten på hela locket! Detta gör man innan man använder mascaran på det traditionella viset – på fransarna!

yr

Om man bortser från den lite udda spetsen på borsten så är själva borsten en vanlig gummiborste med små piggar och jag brukar gilla denna typen av borstar. Jag är dock lite fundersam över om man kommer haka i och lyckas kladda mer än vanligt pga applikatorn på toppen? Det återstår att se ;)

Spännande idé men frågan är hur bra det blir i praktiken! Vad tror ni? :)

Yves Rocher Néo-Smoky Mascara lanseras i September 2015 hos Yves Rocher och kommer kosta 149sek!

*inlägget innehåller annonslänkar

5 svar på ”Yves Rocher Néo-Smoky Mascara lanseras i September 2015!

  1. Yves Rocher kommer tydligen med en massa kul nyheter i höst! Känns lite kul! Inte för att jag längtar till sommaren är slut, men det är ju ändå nåt att se fram emot!

    1. Ja, tur vi har något att se framemot i alla fall! :)

      Ja Yves Rocher verkar lansera lite roliga produkter nu! Ska bli kul att prova, kul med lite nytänk om inte annat :)

    1. Ja det känns som det borde vara helt fel konsistens? Jag har inte hunnit testa än tyvärr, får se om jag hinner imorgon bitti :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *