Yves Rocher Top Coat For Eye Makeup!

Yves Rocher Top Coat For Eye Makeup!

_MG_0995

Yves Rocher Top Coat For Eye Makeup lanseras i September 2015! Jag måste säga att Yves Rocher kommer med lite intressanta nyheter till hösten, Top Coat för ögonmakeup liksom! Finns det sedan innan så har jag missat detta fenomen, primer har vi ju hört talas om men nu ska vi alltså använda Top Coat för att förstärka hållbarheten och den ska fungera att applicera ovanpå ögonskuggor och kajalpennor! Den lanseras som ni ser ovan i en som ger gloss, en ger skimmer och en ska ge en metallic effekt! Den jag har fått prov på är den som ska ge en gloss effekt.

_MG_0999

Jag trodde det var ett lipgloss vid första anblick tack vare hylsan, nyansen och själva borsten! Produkten ser väldigt mycket ut som ett lipgloss om man bara tittar på produkten. Ska helt klart bli spännande att prova detta Top Coat och se om det förstärker hållbarheten samt ger en glossig effekt! Det känns konstigt att en produkt åt det kladdiga hållet ska sitta bra på locket men produkten kanske torkar…? Jag måste verkligen prova! Kul och spännande med helt nya produkter helt klart! Vad tror ni om denna produkt? Blir ni inte nyfikna?! Det blir jag :)

Yves Rocher Top Coat for Eye Makeup lanseras i September 2015 hos Yves Rocher och kommer kosta 149sek!

*inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Yves Rocher Top Coat For Eye Makeup!

  1. Jo, svinnyfiken! :) Det här har jag efterlyst länge nu. Helst hade jag velat ha en utan någon effekt som bara låter ögonskuggorna/whatever se ut som de ser ut, men helt klart intressant att se vad de här kan åstadkomma. Min förhoppning är att de hjälper mot tårar som letar sig upp på ögonlocken hela förbannade tiden.

    1. Ja, jag undrar varför dom inte har någon utan effekt? Svårare att göra kanske? Spännande hur som helst! :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *