Posted by Wysteriia oktober - 15 - 2015 12:32 5 COMMENTS

image001

Nu när jag alltid jobbar måndag-fredag så har jag väldigt lite möjlighet att åka till Stockholm för att gå på event tyvärr! Event har en tendens att vara på vardagar nämligen men nu äntligen så har jag tagit lite ledigt från jobbet och ska åka på ett event med Idun Minerals imorgon! Jag åker mot Stockholm om 2 timmar och ska spendera Torsdagskvällen med bästa Tina ♥ Helt ofattbart vad mycket man kan längta efter att göra något så simpelt som att äta hämtmat och kolla på skräckfilm! Det bästa med att blogga är helt klart alla människor jag lärt känna tack vare den :)

Jag saknar Stockholm & mina vänner som bor där för jämnan så att åka dit idag och vara där och bara vara samt få långledigt (woop woop) känns så otroligt lyxigt!

Jag kanske träffar någon av er andra skönhetsbloggare på eventet? Jag hoppas det! :D

Tags : , Bloggevent

5 Kommentarer till 'Äntligen!'

 1. ALEXANDRA skriver:

  Åh vad roligt! Jag ska åka upp om en vecka och gå på mitt första event! Ha en mysig kväll med bästa Tina och en härlig pressfrukost :)
  ALEXANDRA recently posted…Stockholm om en veckaMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Nej men vad spännande! :D Vad ska du då på för event? TBS kanske? :) Kommer inte på riktigt vilka fler jag fått lov tacka nej till just nu :( Haha!

 2. Åh, jag bor också långt ifrån Stockholm men jag hoppas ni får sååå mysigt på eventet. Kram
  bohobando | Skönhet & Livsstil recently posted…Zoeva Rose Golden Eye BrushesMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Vart bor du? :) Jag är så van att jag har långt till allt så jag tycker det går ganska smidigt att resa till Sthlm, haha! 30 min i bil och cirka 4 med tåg :) Men kostar ju och jag måste vara ledig från jobbet så kan ju inte åka ner alltför ofta tyvärr :(

 3. ALEXANDRA skriver:

  Ja det blir TBS :) Jag har dessutom passat på att boka in lite pressmöten när jag ändå är uppe så det ska bli riktigt roligt :)
  ALEXANDRA recently posted…Knee high wantiesMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge