Posted by Wysteriia oktober - 16 - 2015 14:30 6 COMMENTS

_MG_4443

Dessa 3 produkter från Vision Haircare har landat hemma hos mig och jag testade dom för första gången igår! Och wow vilket jäkla lent hår jag fick efteråt, jag blev så galet förvånad själv! Jag till och med berättade för Johanna på jobbet igår om det hela men hon verkade inte lika imponerad som mig..hon förstod inte hur man kunde bli så till sig av ett shampoo tror jag ;) Men på riktigt så har jag nog aldrig provat ett shampoo som kändes så återfuktande! Jag kände redan där att wow, det här kommer jag gilla! Bra första intryck alltså och jag hoppas att den känslan kommer fortsätta efter några fler hårtvättar ;) Jag återkommer när jag testat produkterna lite mer ):)

Moisturizing Shampoo – ett återfuktande schampo för torrt och kemiskt behandlat hår. Innehåller Keratin som stärker håret och Shea Smör som erbjuder UVB-skydd samt anti-aging egenskaper. 250ml rek. pris 139:- (109:- hos lyko.se)

Easy Conditioner – färgbevarande och återfuktande balsam som stärker och återfuktar med samma ingredienser som Moisturizing Shampoo. Gör håret följsamt och ger lyster. 250ml rek. pris 139:- (109:- hos lyko.se)

Smooth Creaminal – leave-in-crème som ger håret en vitaminboost tack vare dess unika sammansättning av proteiner och vitaminer. Innehåller vegetabiliska och långtidsverkande proteiner från silke, vete och keratin samt vitamin B5. Reducerar friss och motverkar kluvna hårtoppar. 150ml rek. pris 169:- (129:- hos lyko.se)

Någon annan som testat dessa från Vision Haircare? :)

*inlägget innehåller annonslänkar
Tags : , Hårvård

6 Kommentarer till 'Dags att återfukta med Vision Haircare!'

 1. Lackert skriver:

  Låter ju jätte bra, skriv gärna om dom igen sedan när du använt dom ett tag :)
  Lackert recently posted…Lite borstar från TikeiMy Profile

 2. Amelie skriver:

  Är de sulfatfria? Innehåller de silikoner? Som en med torrt hår har intresse väckts. :D

  1. Wysteriia skriver:

   Jag vet inte så jag föreslår att du mailar http://www.visionhaircare.com/ och frågar dom direkt :)

   Och alla silikoner är inte dåligt för håret, hittade detta som kanske är bra att läsa: http://urbanhair.se/2013/04/11/silikoner-bra-eller-daligt/

 3. Jannike skriver:

  Vet precis hur det är att bli helt till sig över schampoo. Ser fram emot att höra mer vad du tycker efter några tvättar.
  /En annan nörd
  Jannike recently posted…Förläng sommaren med ACOMy Profile

 4. Fröken Frodig skriver:

  Har shampoot och gillar, har även ett par andra produkter från Vision som är bra.

  1. Wysteriia skriver:

   Ja men visst känns shampoot underbart? Aldrig varit med om något liknande, haha! :D Har deras SPray Wax också som jag avgudar när det är stam frisyr som gäller :D

Leave a Reply

CommentLuv badge