Posted by Wysteriia april - 28 - 2009 14:02 9 COMMENTS

Idag har vi gått igenom Clean Beauty & kollat vad vi själva har för ögonform. Jag har tydligen djupliggande ögon och sedan är de ju ganska smala / små så mina vill man ”plocka fram” och kanske förstora. Så idag har vi gjort olika sminkningar på vardera öga. Jag har sminkat mig själv idag men på ögat med lite mer neutralt smink så är det Geraldine som sminkat :) Jag gjorde en likadan sminkning på mitt vänstra öga (det högra på bilden) men sminkade över det med en sotning sedan för att se skillnaden. Tyvärr glömde jag ta kort innan jag sotade :P

Med en Clean Beauty så ska det se sminkat men naturligt ut, så det är väl den vänstra sidan på bilden ni får tänka som Clean Beauty :) Basen ska vara tunn men täckande och vi la bas med cremefoundation runt ögonen och där vi behövde neutralisera och gick sedan på med id bare minerals mineral smink. Jag har även lagt en så kallad ”pefekt mun” på mig själv och den blev helt ok :) Jag har inte korrigerat något utan gick efter min egna läppkontur så den är inte helt jämn ;) Första ”perfekta munnen” som jag känner mig nöjd med i alla fall :)

Det är vad jag har sysslat med på skolan idag! :)

Tags : , Makeup by Wysteriia, Plugg & Jobb.

9 Kommentarer till 'Dag 11 på makeupstudion – clean beauty & ögonformer.'

 1. Malin skriver:

  Haha jaha. :) Men då vet du :D

  Va roligt med massa smink. :D

 2. Ingela skriver:

  Vad kul ni verkar ha:-) Japp ska gå modell på lördag, kul då får jag träffa din studievänner:-) he he. Jo visst, vilken tid å dag? Behöver veta lite innan så jag kan ta lite ledigt ifrån jobbet bara. Kramis

 3. Maria skriver:

  Vilken skillnad!

 4. Linn skriver:

  tack! det är en lyx jag unnar mig. Snygg make-up! Hur skall man sminka sig om man har stora, grönbruna o lite mandelformade ögon?=)

 5. Ann skriver:

  Ja det är en läcker sminkning :)

  Va roligt att se hela tiden vad det är du gör i skolan. Du får ta och komma hit och sminka lite sen :P

 6. Sophy skriver:

  det högra (på bilden) blev ju mest effektfullt om man ska ha fram ögonen tycker jag =)

 7. Marie skriver:

  Jag vill se den där läskiga sminkningen på dig ju :) Modelleringen eller vad den hette :) Verkar vara otroligt spännande utbildning :)

 8. Ann skriver:

  Klart jag kan vara kanin :D

 9. Alexandra skriver:

  Wow- vilken förändring!!
  Jag hade velat lära mig det där ^^

Leave a Reply

CommentLuv badge