Posted by Wysteriia april - 29 - 2009 14:16 5 COMMENTS

Fotograf: Tibor. Redigering: Martina G. Modell: Cecilia Johansson aka Wysteriia.

jag verkligen längtar efter att komma längre i min utbildning, längtar efter att stå där med mitt diplom i handen och förhoppningsvis vara en riktigt duktig mua! Jag längtar efter att få bygga upp en riktigt bra portfolio och jag hoppas att många av de fotografer och modeller jag känner är villiga att hjälpa mig ;) Anders däremot han har inget annat val än att hjälpa mig ;) *mohahahaha* ;P

Längtar tills vi kommit lite längre i utbildningen så jag känner att jag kan börja göra sessioner med modell och fotograf och göra ett riktigt bra jobb :)

Längtar Längtar Längtar.

Tags : , Makeup by Wysteriia

5 Kommentarer till 'Jag längtar!'

 1. sara skriver:

  Snyggt! Hoppas du lyckas med dina karriärs mål..

 2. Maria skriver:

  Ja precis! Känner mig riktigt usch =( Jag anväder Loreals mineralpuder, transparant, men det hjälper inte.

  jag har en grej jag ska göra framöver med modeller, lust att sminka? ;)

 3. Anna skriver:

  Det kommer att gå kalas för dig!

 4. Maria skriver:

  Men gud så drygt =S Jag orkar inte sminka mig mer än en gång per dag. Och med smink som inte är mineralsmink så kan jag det utan att sminket ”svettas”.

  Jag ska göra en lookbook att ha i salongen och även att hänga på väggarna. Alltså försöka få hit en bra fotograf, ha modeller som jag gör sjyssta frisyrer på och som en mua (du?) gör coola sminkningar som passar frisyrerna, tar coola bilder och ha på hemsida och som sagt även framkallade på väggarna och i en ”portfolio”. När vet jag inte ännu och jag vet inte vilken fotograf heller. Anders kanske? ;) Haha han är nog inte intresserad men någon annan bra =)

 5. anna skriver:

  det kommer bli grymt Cecilia :)

Leave a Reply

CommentLuv badge