Posted by Wysteriia januari - 11 - 2011 17:12 10 COMMENTS

Maria kör raka slag mot mig :) Tyckte Maria lärde sig snabbt även om hon kanske inte riktigt har boxtekniken än :) Det har säkert inte jag heller till 100% när jag slår men lite kan jag i alla fall från tidigare träningspass jag gått på. Ser ni min mage eller? Den gör så jag känner mig oattraktivt och jag trivs inte för fem öre med den där fettblobben på magen. Min livsstil just nu är ju helt åt helvete, igen. Ändra matvanor och komma igång med träningen är det dom gäller. Inte konstigt fetblobben attackerar om jag sitter mycket på röven samt äter mer än vad jag förbränner liksom ;) Är det någon som tar illa upp nu så förlåt, men mitt midjemått börjar bli riktigt ohälsosamt nu och det är något jag vill ändra på! Sen ska jag väl påpeka att min mage aldrig har varit platt men den har då aldrig lyckats bli så här stor, inte ok! Önskar jag hade haft en personlig tränare i samma hus som mig själv som kontrollerar mig så jag lever rätt, äter rätt och tränar bra.

Men nu efter 1 timmes boxpass och 1 timmes promenad så får jag känna mig nöjd för idag i alla fall. Måste leka lite kock nu och få i mig lite mat!

Tags : , Allmänt

10 Kommentarer till 'Efter två timmars motion måste jag väl vara rätt nöjd ändå!'

 1. Marika skriver:

  Bra jobbat! Men inte behöver du oroa dig för den där lilla magen… jag tycker du är jättefin som du är! :-)

 2. Maria S skriver:

  Ja nu var vi duktiga & helst du som gick hem också :D bra att vi båda ändrar livsstil igen nu, kan man peppa varann oxå :)

 3. Caroline skriver:

  Peppa varandra?

 4. Kinn skriver:

  Jodu den har gått morgon och kväll i några dagar nu! :P haha. Hoppas att han vill börja se andra filmer snart! :P

 5. Sandra skriver:

  Inte ens om du typ anländer på fredagen? ;) Eller kanske om nån (läs: jag) hämtar dig på natten och du sover här? ;P Haha!

 6. Blue Velvet skriver:

  Går ni på gym och tränar, eller kör ni hemma?

 7. Anna skriver:

  Härligt jobbat!

  Är du sugen på spinning, pallra dig till Lernias lokaler i Mora (nedanför st:mikael) och kör lite spinning med mig! 60 kr gången, som hittat!

  1. Wysteriia skriver:

   Jo men när man ska åka fyra mil dit och fyra mil hem så blir det helt plötsligt en hundring extra på dom där 60kr ;) Inget min ekonomi roas av att göra allt för ofta tyvärr!

 8. Vifsla skriver:

  Varför låta den där lilla kulan sabba så mycket? Du har ju tusen andra saker som är snygga!

Leave a Reply

CommentLuv badge