Swatches från min lip palette.

Swatches från min lip palette.

Ursäkta det ojämna kollaget men så går det när man inte har ominstallerat photoshop efter senaste datakraschen ;) Jag har ringat in färgerna i paletten som ni ser nedan på mina läppar. I den ordningen som dom är inringade har jag lagt upp dom. Dessa är väldigt pigment rika och fina måste jag säga! Väldigt mjuk i konsistensen så inget man målar på sig i all hast som jag nu gjorde om man vill ha ett jämt och fint resultat. De sitter dock bättre än vad jag hade förväntat mig men en läppenna för att få en fin kontur är nog att föredra. Denna kommer vara ett jättebra komplement i min makeupväska och jag är väldigt nöjd med mitt köp! Finns bland annat på eleven.se för 219kr men även på tex ebay.

Är det någon av färgerna som in väldigt gärna vill se en Swatch på så säg till. Den blåa nyansen som jag använde på Marias läppar här kommer från denna paletten!

12 svar på ”Swatches från min lip palette.

 1. Sv: gått rel. bra här men ett par små kex slank ner :S inte bra .. måndag får inget sånt finnas i huset alls. Vart visst ingen yoga i morrn ändå :/ lite trist men får försöka göra nått själv kanske då.

 2. Tack för det!
  Man vill alltid höra lite omdömen innan man själv köper hem nåt…
  Jag har dock ytterligare en fråga angående läppaletten: Hur torkar produkten på läpparna – om den torkar alls?
  Finns det nån chans att man ska kunna ha läppglans ovanpå eller är produkterna i sig redan så pass glansiga?

  Jag är liksom lite rädd för att de ska kännas mer som läppglans än som läppstift på läpparna, antar jag… =P

 3. Åh jag skulle verkligen vilja testa den där! Dock har jag andra planer för nästa studiebidrag, haha!

  Svar: Ingen orsak :) Jag var helt säker på att jag sett den på deras hemsida för några dagar sen, men fick leta ett tag jag med!

  Ja det är jag också! Fast mina grannar har hundar och det har fått mig att uppskatta hundar, förr var jag inte alls intresserad av hundar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *