flytande latex, vax, blod & utförsäljning!

flytande latex, vax, blod & utförsäljning!

Fotograf: Johan Gustafsson, Mua & Modell: Cecilia Johansson

Idag ska jag göra ett tappert försök att hitta till Smink & Perukmakarn för att inhandla flytande latex, vax samt blod om dom har det hemma *hoppas* Det ska tydligen gå ganska bra att gå dit härifrån så jag hoppas jag lyckas med det och får mig en promenad på köpet ;) Jag måste hitta detta stället idag så jag hinner testa lite saker innan halloween på lördag ;)

Sen funderar jag på att försöka hitta igen Accessora´s utförsäljning faktiskt. Jag är ju total smyckesjunkie och det vore ju kul att göra ett fynd iaf :) Någon som ska med senare i eftermiddag? :) Någon som hittar vore nice..haha ;) Det är öppet till 20 idag i alla fall så det måste jag försöka hinna med ;)

Dags att göra mig redo för att irra omkring på söder tror jag ;)

11 svar på ”flytande latex, vax, blod & utförsäljning!

 1. Tänkte just säga det att det ligger väl på ”Söder nånstans” :) Men du finner det ;) Du får gärna kolla (om du inte redan har gått) hur mkt olika penslar kostar ;)
  Hoppas du finner det du är ute efter :)

 2. Hej! Nej, jag gör ju tyvärr inte det. Åh, vilken otur!! Det hade ju varit jätte roligt. Du ska möjligen inte till skellefteå något då? ;) Hehe.. KRamar! Du är otroligt fin.

 3. Heeeeeeeeeej!!!!! söt!!!
  Och javisst eller hur…..dåligt av veckorevyn att inte kunna slänga in en endaste liten lite större modell:(grr…

  Hehe….ja det är ju en väldans tur att det inte är mig du ska dra med på utförsäljning…tjejen som går vilse på sin egen gata…det är jag det:)

  Kramar å hoppas du fyndat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *