Posted by Wysteriia oktober - 28 - 2009 22:08 4 COMMENTS

Idag har jag & min levande gps Maria hunnit med både Smink & Perukmakarn samt Accessora. Så nu har jag fått köpt mitt vax, flytande latex och blod + 2 penslar. Lovley! Tänkte testa att göra ett sår redan nu ikväll om jag inte hinner bli för trött! Efter smink & perukmakarn så drog vi bort till Accessora där jag inhandlade lite armband till ett mycket bra pris! Ett av dem ser ni ovan :)

Bra dag och vi har fått gå väldigt mycket, nice!

Nu ska jag testa o göra lite sår och försöka undvika att somna inom den närmsta timmen iaf ;) Så galet trött! Men det är bra, då kanske jag kommer i säng i tid då jag ska åka till Eskilstuna imorgon och umgås med Nadja <3 :)

Tags : , Allmänt, Bilder., Wysteriia slösar pengar.

4 Kommentarer till 'min gps och jag.'

  1. Nadja skriver:

    Jag längtar tills imorgon!!!

  2. maria skriver:

    Det var trevligt idag, jag behövde verkligen komma ut en sväng.. Jag är helt paj i huvet ikväll. Less på allt. Tänk vad snabbt det kan vända. I morron måste jag söka mer jobb. Kul att du satt och fotade dig själv när jag va på intervju.. hahaha. Sorry att det tog sån tid.. :(

  3. Vad heter du på msn Cecilia? :) Kram / Linn

  4. Hoppas att ni hade en toppendag! Bra att du hittade fram, vart låg butiken? Jag har nog inte sett den nån gång… eller så har jag bara inte tänkt på det :)

Leave a Reply

CommentLuv badge