Hittade lite lack + gloss från Isadora på rean!

Hittade lite lack + gloss från Isadora på rean!

Hittade lack och gloss för 19kr styck på Åhlens rea i Mora, lovley! Jag älskar ju lacken från Isadora Wonder Nail så jag kunde inte låta bli att köpa med mig Jaded & Sheer Amethyst hem! Det är Sheer Amethyst som jag testlackat, snygg färg va? :) Lipglosset i serien Fruity amazing glaze kostade också enbart 19kr så nyansen wild strawberry fick följa med mig hem :) Riktigt bra köp enligt mig ;)

16 svar på ”Hittade lite lack + gloss från Isadora på rean!

  1. Foto-tävling på bloggen!
    Du kan vinna något valfritt från JohanPixels webbshop. Så, vad väntar du på? Greppa kameran och ta en riktigt fin bild som du kan tävla med! :)

  2. Har faktiskt spanat på de där gröna lacket ett tag, tycker de är en fiiin nyans! men nu vart ja ju även sugen på de där lila-rosa! Snyggt var det! :) Läste om din jul, tycker det är starkt av dig att skriva om det! Är nog tyvärr alldeles föör många barn som får uppleva sånna jular :/ o de är ju inte rätt liksom! de ska vara en lugn, rolig o fridfull jul! en dag när alla träffas och har det bra liksom, fyllan kan man väll ta en annan dag :( Kul förresten att du hittat en karl som inte bryr sig om va polarna säger ;) de visar ju bara vem och vad han tycker är viktigast, att finnas där för dig :)Ha det bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *