Recension: Karin Herzog Camomille Calming Face Cream.

Recension: Karin Herzog Camomille Calming Face Cream.

Om produkten: ansiktskräm som innehåller kamomill och oxygenet och kamomillen har en lugnande och harmonisk effekt på huden. Krämen innehåller också växtextrakt från Abies alba (silvergran) och azulene (egyptisk blå-kamomill) som desinfekterar och vårdar huden. Camomille Face Cream läker, lugnar och mjukar upp huden samt tillför fukt, syre och mineraler – en riktig ”botanisk kick” för huden. Hjälper också stressad hud att återhämta sig. Passar alla hudtyper. Utan konserveringsmedel.

Jag använde denna produkten först tillsammans med Neutrogena Visibly clear oil-free facial wash och sedan tog den slut så då har jag testat den tillsammans med Oriflame Essentials 3 in 1 cleanser.

Min åsikt om produkten: Jag hade ju redan använt Neutrogena Visibly clear oil-free facial wash bra länge tillsammans med en annan ansiktskräm nämligen: Pure Moisturizer cream från rapsodine. och då kände jag varken bra eller dåligt för någon av produkterna, det blev ingen skillnad alls på min hy så ingen av dom har väl jag ansett vara någon hit. Sen fick jag denna från Karin Herzog hemskickad så jag började använda den tillsammans med Neutrogena istället. Efter cirka 1-2 veckor så kunde jag faktiskt märkbart se att mina synliga porer på haken och vid näsan radikalt blev mindre! Och eftersom jag använt rengörningen från Neutrogena så pass länge så nästan flaskan var slut så har jag svårt att se att detta var enbart Neutrogenas förtjänst! Efter lite längre tid så började även mina synliga porer som jag haft mellan brynen att försvinna! Sedan tog min neutrogena slut så jag fick lov börja använda Oriflames 2 in 1 cleanser men mina porer kom inte tillbaka! Något annat som jag reagerat på är att min hud inte alls varit lika rödflammig sedan jag började använda denna! Så denna måste verkligen haft en lugnande effekt på min hud!

Jag har använt denna som båda dagkräm och nattkräm även om jag nog egentligen behövt en lite fetare nattkräm nu när vintern gjort sig påmint och mina torra partier börjar framträda mer!

Denna ansiktskrämen från Karin Herzog blev jag lite frälst av eftersom ingen produkt jag använt tidigare trollat bort mina porer som denna måste ha gjort för jag kan verkligen inte ge den credden till ansiktsrengörningen från Neutrogena som jag använt flera månader innan jag bytte ansiktskräm. Jag oroar mig lite nu för att mina porer ska komma tillbaka eftersom ansiktskrämen nu är slut. Ska dock bli intressant om dom blir synliga igen nu när jag måste byta tillbaka till ansiktskrämen jag hade innan. Kommer dom bli synliga igen kommer jag bli galen Haha ;) Jag får uppdatera er lite om det!

Det enda negativa jag kan komma på med produkten är väl priset och att den bara räckte 2 månader för mig då jag använde den som båda dag och nattkräm då jag inte ville blanda in ytterligare en ansiktskräm i testet. Så hade jag enbart använt den som man ska, som dagkräm, hade den troligtvis räckt i 4 månader i alla fall ;)

Här kan ni i alla fall spana in Karin Herzog sortiment ytterligare och jag måste erkänna att jag är bra sugen på att testa fler produkter från Karin Herzog så jag hoppas att min ekonomi ska tillåta ett litet köp nästa månad! Skulle vilja titta närmare på deras ansiktsrengöring, Oxygen face mask, Cellulit paketet kanske? ;) osv osv osv!

Har ni testat något från Karin Herzog tidigare?

11 svar på ”Recension: Karin Herzog Camomille Calming Face Cream.

  1. jag använder katin herzogs produkter,rengöringen,peelingen,masken,vita combi 3% och oxygen face cream 2 %…kommer aldrig att sluta använda dessa proukter :)

    använder dom bara på kvällen dock för jag tycker att det känns lite för fett i ansiktet annars :/

    nu blev jag sugen på den här som du testade… för att kanske kunna lugna det röda i min hy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *