Posted by Wysteriia juni - 16 - 2011 17:00 8 COMMENTS

Jenny som jobbar med Modeflickan skickade denna inbjudan till mig tidigare och efter lite funderande så bestämde jag mig för att åka då det var väldigt länge sen jag var i Stockholm! Var lite krångel med sovplats först men sen sa Ann att jag kunde sova hos dom så jag ska våldgästa Ann en natt tänkte jag :) Hon bor på världens roligaste väg cirka 1 timme utanför Stockholm så jag kommer åka hem till henne i tid på fredagen men jag kommer hinna med bloggminglet den utsatta tiden i alla fall :) På Lördagen kommer jag börja dagen med att sminka en modell till Ann och sen lutar det åt att jag nog rör mig hemåt redan på Lördagen. Ville på Gröna Lund på Lördagen egentligen men hittar ingen att gå med och orkar inte leta mer så lägger nog ner den planen :) Tråkiga vänner jag har ;) *pikar alla jag kommit ihåg att fråga* hahaha! ;D Går inte Stockholmare på Gröna Lund?! ;) Parkerar kanske bilen lite utanför Stockholm och åker och hälsar på Elin och deras fotobloggträff innan jag åker hem bara :)

Kommer nog bli en väldigt kort men intensiv liten tripp men hoppas jag ska få ut så mycket som möjligt av den och hinna träffa några av mina vänner i alla fall :) Får göra ett mer planerat besök en annan helg kanske :) Få se om jag kanske kan lyckas tvinga med mig pojkvännen dit en helg så jag kan visa honom staden jag älskar och saknar ibland :)

Tags : , Allmänt, Fest.

8 Kommentarer till 'Imorgon ska jag på sommarmingel!'

 1. Men ååh, vad kul! Jag vill också! ;)

 2. roligt! då kanske vi ses på fototräffen på lördag :D

  Kram

 3. Catwalkqueen skriver:

  Jag ska se lite hur det ser ut då =P Jag kommer åka utomlands en vecka i höst också, men vet ännu inte riktigt när det blir.

 4. Låter kul! Hoppas du får det kanon i huvudstaden och att du kommer iväg till Gröna Lund :)

 5. Sanna Ek skriver:

  Nejmen, miljoners tack, fina, duktiga du! :)
  Vore roligt att styra ihop nått & fotografera på nästa Hallstaträff,
  eller om vi kan planera in nått innan. Med Tess & Veronica med kanske?

  Hoppas allt är bra med dig :) Kram

 6. Anna skriver:

  gud vad kul!! hade jag också av någon anledning varit i stockholm hade jag följt med dig till gröna lund! :P

 7. Linda skriver:

  Gud sååå roligt (:

 8. Agnes skriver:

  Oj då! Idun Minerals, Cara Collection, The Body Shop, Rosenserien m.m. Ska bli spännande att se vad du får i din goodiebag! :)

Leave a Reply

CommentLuv badge