Posted by Wysteriia juni - 17 - 2011 8:57 7 COMMENTS

I Julas så fick jag bland annat denna eyeliner i julklapp från jobbet (vi får redan välja lite själva vad vi vill ha) och nu börjar den bli lite gammal och trött så tänkte recensera den innan jag måste slänga den.

Om produkten: Flytande eyeliner ger en kaxig, bred kontur. Den diagonalskurna applikatorn möjliggör den perfekta, breda linjen i ett drag. Det supersäkra sättet för felfri eyeliner! Intensivt karbonsvart.  2 in 1 diagonalt skuren applikator för bred eller tunn linje. Vattenresistent formulering som sitter länge. Torkar snabbt.

Nu har som sagt denna produkten börjat ta slut så den är inte riktigt lika svart som jag upplevt den tidigare. Som ni ser på första så kan man göra både breda linjer och smalare med denna eyeliner. På andra bilden har jag spolat varmt vatten på handen i cirka 30 sek innan den började lösa upp sig och när jag drog fingrarna över så löste den upp sig helt. Det är bra hållbarhet på denna när jag använt den, aldrig upplevt att den smälter eller kladdar om jag blir varm.

Jag tycker att denna är väldigt enkel att jobba med och jag föredrar ju att ha lite tjockare vingar så till det passar den perfekt! Vill ni ha en smalare vinge bör ni nog testa en annan eyeliner men gillar ni en tjockare vinge är denna perfekt! Den sitter grymt bra under dagen och den har räckt väldigt länge för mig så den är verkligen värd sina pengar tycker jag!

Pris: Cirka 100kr och finns hos kicks, åhlens och andra som säljer isadora makeup.
Köpa igen: Ja denna får gärna finnas i min sminkväska jämt!

Tags : , Eyeliner, Produkter.

7 Kommentarer till 'Recension: Isadora Bold tip eyeliner.'

 1. Verkar som en toppenprodukt!

 2. Blue Velvet skriver:

  Vill också kunna göra sånna fina vingar!!!

 3. Emelie skriver:

  Hej! Har du någon aning om hur lång leveranstiden är från e.l.f´s hemsida?
  Kramar Emelie

 4. Den får jag kolla in, dock brukar jag köra lite tunnare eyeliner så vi får se hur man trivs med den :)

 5. Catwalkqueen skriver:

  Vi hade väl tänkt åka i aug/sep =)

 6. Vanesa skriver:

  jag har såå svårt med sånna eyeliner pennor.. jag köpte en bara för att öva och jag lyckas fortfarande inte :P

  1. Wysteriia skriver:

   Jag har märkt att jag tycker de flesta eyeliners är enkla att använda numera..kanske för att jag typ alltid använder det ;) hehe! Så fortsätt öva! ;P

Leave a Reply

CommentLuv badge