Posted by Wysteriia november - 17 - 2010 7:49 14 COMMENTS

Jag har tagit mig i kragen och bokat klipptid imorgon! Yeeeey! Sist jag klippte mig så klippte jag återigen lugg och såg ut så här! Men den här gången kommer jag enbart kapa av en 10cm och toppa luggen då jag är så bekväm med att ha den uppsatt bakåt, jag trivs så. Jag vill mest bara få bort allt det nötta så det förhoppningsvis går lite lättare att borsta ut håret för just nu blir mitt hår världens trassel väldigt väldigt lätt! :(

Tags : , Allmänt

14 Kommentarer till 'Jag har pinsamt nog inte klippt mig sedan i Januari :/'

 1. Maria S skriver:

  Det är verkligen långt ! fattar att de kommer att bli skönt att få de lite lättare att kamma. Hoppas jag kan peppa mej själv att gå till frisören snart oxå

 2. Sanna Ek skriver:

  Oj, vad långt det är! Ditt hår är så vackert!

  Ja, vore jätteroligt om man fick träffa dig :)

 3. Elin skriver:

  Jag tvingade min pojkvän att toppa mitt hår igår, haha. Jag hade inte klippt mig sen början av mars. Brukar klippa upp håret själv, men är svårare att toppa det. :)

 4. tack för påminnelsen! Borde klippa mig jag också! :)

 5. Carina skriver:

  Jisses, vad ditt fina hår växer fort! Trodde först att det var löshår som du hade satt i ;)

 6. Kashaya skriver:

  Ska också till frissan imorgon.=)

 7. Tove-Li skriver:

  Du har så otroligt fint och vackert hår! Jag skulle också vilja ha så långt hår. Gör du något spec, eller har du bara ett superhår? :)

 8. Annika skriver:

  Sedan januari! Då ligger du i lä gumman! Här är det två år som gäller haha, men imorgon ryker det! Det ska bli underbart skönt faktiskt, man känner sig som en ny människa :) Anledningen till att det är två år är att jag lider av stark panikångest/ångest så jag klarar inte ofta sådana grejor (som jag tror många tar för givet) men när jag väl gör det så betyder det enormt mycket :) Hoppas du blev nöjd med din klippning!

  1. Wysteriia skriver:

   Åh men du då tycker jag att du är GRYM som ska gå o klippa dig nu!! :D Förstår att såna saker kan vara jobbiga om du har panikångest (har en nära vän som har det) men nu ska du ju faktiskt iväg o klippa dig :D yeeey! Hoppas du blir nöjd! :D Jag ska ju mest klippa topparna så man ser säkert knappt inte att jag klippt mig..haha ;)

 9. Josefin skriver:

  Oh ja, det borde du bli! :D Den är underbar. Har inte ångat köpet ens för en sekund!! Och köper man den med kompis surf blir det ju inte speciellt dyrt heller.

 10. delinda skriver:

  vilket hår du har kvinna =) härligt med lite finputs hos frisören. kram

 11. Ojdå! Jag som trodde jag var värst med att inte klippt mig sen början av mars! ;)

 12. Annster skriver:

  Bara så liten tid sen sist? Jag var hos frisören för 2-3 år sen ;D
  Jag har aldrig råd, men sen blir ju håret långt snabbt också och det gillas. Klippar topparna är ju inte svårt att göra själv och rätta till missar kan man väll göra hos frisören i värsta fall ^^

 13. Ann skriver:

  Jösses så långt ditt hår har blivit!

Leave a Reply

CommentLuv badge