Posted by Wysteriia november - 17 - 2010 22:43 8 COMMENTS

Imorgon ska jag börja testa två produkter ut Max Factors nya serie Xperience. Deras mascara samt foundation!

Om mascaran: Xperience Volumising Mascara är en volymmascara med mousse-formula och patenterad ifX-borste, vilket ger fantastiskt fylliga fransar som känns lätta och flexibla.

Om foundationen: Xperience Weightless Foundation är en lyxig, silkeslen foundation som känns lätt mot huden. Den vispade formulan med ingredienser som jojoba, gurkvatten, havtorn och nyponextrakt ger perfekt täckning.

Jag tycker båda produkterna låter riktigt spännande så detta ser jag framemot :) Jag återkommer med recensioner så snart jag hunnit testa produkterna lite :) Ni hittar produkterna på Åhlens, Kicks, Lindex, Nelly.com etc

Tags : , Mascaror, Produkter., Puder/Foundation

8 Kommentarer till 'Max Factor Xperience.'

 1. delinda skriver:

  Sv: jag har nyligen testat Wella nya frisörserie, de har en för färgat hår som jag gillar och en för slitet. doftar gött också, kika in

  http://www.wella.com/en-SE/professionals-care.aspx

 2. Kashaya skriver:

  Ska bli kul att höra vad du tycker om dem.=)

  Sv, Hoppas jag med.=)

 3. Jag läste i nån tidning idag om den mascaran, den var helt okej men ingen mascara för en utekväll typ, och smulade där mot kvällen..
  tyckte du den var så? Har funderat på att köpa den men..

 4. Sv: Haha nej, minns inte när jag klippte mig sist, har nog inte hänt under 2010 iaf :p har tänkt göra det efter graviditeten när alla hormoner lugnat ner sig lite, men har inte orkat göra det än :P

 5. Annster skriver:

  Min ekonomi har ju inte varit den bästa, därför jag körde höstjacka förra vintern. Det var inte bekvämt. Skönt att ha rediga kläder på kroppen. Varför köper du inte dig en riktig vinterjacka då? :)

 6. Annster skriver:

  Jaha, tack för länken. Fast det verkade inte finnas så mycket där, ingen som funkade i filmväg för mig :/
  Själv brukar jag kolla på todou.com som är en kinesisk sida, där har jag hittat massor med filmer. Det är lite som youtube, fast med film. Man får tänka på att söka titeln på engelska och titeln på engelska är inte alltid densamma som på svenska. Förstår man engelska så är det lugnt, för det flesta är ju engelska utan text. Men har man tur finns det engelsk text också :)

 7. Tess skriver:

  Visst är den? :) Såå när kommer du till sthlm?

 8. Ann skriver:

  Jag kan bara hoppas att det inte var magsjuka =/

  Har också testat från xperience, deras nagellack, vilket var ett pyssel att få bort =/

Leave a Reply

CommentLuv badge