Lukta gott.

Lukta gott.

Mina parfymer (jag är tjej, vi har ju typ 5 olika ;P) jag har här hemma börjar ta slut så jag beställde precis hem Paris Hilton – Heiress på nytt. Det var den parfymen jag hade med mig till Bali så den är numera ett måste i min parfym hylla ;) Jag beställde en 50ML från Nordicfeel för endast 219:- (frakten ingick) :) Har dock aldrig handlat från Nordicfeel tidigare så beställde mot faktura. Dock vill jag väldigt gärna ha Moon Sparkle och Kenzo Amour också, men det får bli vid ett senare tillfälle :) Som ni ser så gillar jag söta dofter ;)

Är det bara jag som älskar att byta doft och variera när det gäller parfymer? :)

23 svar på ”Lukta gott.

 1. Jag har väldigt svårt att hitta dofter som jag gillar.. Och sen när jag väl gillar nån så är det bara den som gäller! :P Tyvärr är jag väldigt känslig mot för starka dofter så jag har väldigt sällan parfym på mig då det alltid luktar så himlans mkt.. :/ Har för känslig näsa helt enkelt.. :P

 2. ha ha ja men d e någon slags fixidé jag har.

  D e så med allt,som nu när jag laddar ner massa serier så måste jag kolla alla säsonger utav en serie tills jag kan kolla på en annan.

  jag har lite konstiga tvångstankar. haha

 3. ah i see,jag har oxå jätte svårt o somna när jag e kär/förtjust osv.

  Samma sak när jag e jätte ledsen…så d verkar om om jag går sömnlös mest jämnt..haha

  ebay e en riktig fälla!

 4. S´´´Sen semesterresan i somras så har jag också en massa flaskor som står… Varierar mig rätt ofta men vissa parfymer är automatiskt låsta till vissa dagar. Som på fredag till exempel… Då är det Calvin Klein "ONe" som gäller ;)

 5. jag håller mig gärna till samma parfymer eller åtminstone samma märke men det är ju olika det där :) det var ett bra pris på den du hade beställt iallafall..

 6. Jag är en parfym nörd ;) Måste ha minst 6-7 olika hemma :D Men heiress är en stor favorit och Deep Red :) Och Nordicfeel är bra tycker jag, ganska snabb leverans iaf :)

 7. ååh, jag vill med ha en ny parfym!! och den va ju inte så dyr heller.. tycker att parfymer annars är så dyrt, så det är bara nåt man önskar sig i present eller julklapp :P

  svar: men ååh, då får du göra den till en bättre dag! ;)

  När fyller du år då ?

 8. Du är inte ensam. Jag har 17 olika parfymer, skulle haft 18 men gav bort den senaste hihi. Måste ha många olika men ändå kan jag stå på morgonen och inte känna för nån. Knäppt;) Men parfymer kan man aldrig få för mycket av. Jag gillar också söta parfymer.

 9. Jag önskar att man hade råd att byta mer och ha flera stycken – men det är ju ganska dyrt med parfymer tyvärr… Just därför tycker jag också om Paris parfym – fast inte just den där, en annan, men de luktar gott plus att de är lite "billigare". Det uppskattas. :)

 10. Heej! Jag har både ESCADA och Kenzo. Rekomenderar inte Escadas doft eftersom den inte sitter mer än en eller max två timmar. Riktigt tråkigt eftersom den luktar såå gott. Kenzos är jätte god den med men den har en tendens att lukta för starkt och bli lite tantig..

  Om du gillar söta dofter så vet jag inte om du känner till den men bright crystal från Versace är jätte god och sitter länge!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *