Sovplats i Sthlm.

Sovplats i Sthlm.


Bild från limmon innan Blog Awards.

30 Januari till 1 Februari är planen att jag ska befinna mig i Stockholm för att under fredagen gå ut och ta en bloggdrink och på Lördagen gå på Tess födelsedagsfest! :) Det kluriga är dock sovplats. Vem ska jag våldgästa denna gången? Stackars mina vänner alltså…haha :) Hade velat bo hos R men eftersom hennes storebror begravs imorgon så känns det inte riktigt som det är läge att fråga om jag får våldgästa :( <3

Ska höra med Mithan men han bor så långt från stan så jag kommer väl inte våga åka hem ensam, haha ;) Varför har jag inte en lägenhet i Sthlm för?!?! :) Jag bara undrar…haha ;)

16 thoughts on “Sovplats i Sthlm.

 1. Ett poäng till dig ;)

  Jag ska tyvärr till en kompis i Uppsala den helgen, som har födelsedagsfest den 31, samma dag som Tess fest…så jag kan inte komma (har fått inbjudan)…och kan inte heller låna ut sovplats…tyvärr…:(

  Pussen!

 2. Ne jag har inte heller beställt något än, men jag har inte riktigt kunnat bestämma mig… Men det e ju klart, ska man beställa något där ifrån så ska man ju nästan ta månadens ängel så att man gör något bra på samma gång!

  Hoppas att du hittar någonstans att sova! =) Hade jag haft lägenhet i sthlm hade du fått kika förbi hos mig =)

  Hoppas du får en härlig dag!

 3. Haha nej jag vill heller inte veta min vikt, tro mig! :P Men det känns som ett bra sätt, även om det går sakta neråt så känns det fortare än att bara se på kläderna.

 4. på fredagen ska jag på inflyttningsfest,men du kan få nycklar ju.

  Sen på söndagen runt 11 på morgonen bär d av till istanbul.

  blir du kvar tills på eftermiddagen e d bara att du slänger ner nycklarna i brevlådan. haha

  du kan ju ha d som en plan b om du inte hittar något annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge