pmds gnäll.

pmds gnäll.

det är mycket i huvudet just nu. antagligen för att min pmds är här. ser framemot att den ska gå över så jag kan bli en fungerande person igen! jag har inte tid att tvivla på mig själv, tro att jag inte duger etc. nåja, jag vet i alla fall varför dessa känslor uppstår. jävla pmds och jävla vecka som återkommer varje månad! >:( så jävla tröttsamt bara eftersom jag nästan mot min egen vilja trycker ned mig själv denna tiden i månaden trots att jag vet varför jag mår helt cp.

nåja, var inte den jag skulle sitta här och svära över! ;)

på torsdag ska jag åka hem till Ann för att göra en plåtning tillsammans med henne. Fotografen är inte 100% spikad ännu men vem det än blir så kommer jag nog tvinga honom att ta något porträtt på mig om vi hinner och om jag orkar med det ;) Känns som idén Ann har är bra och jag får göra lite udda makeup så det ser jag framemot! Önskar jag kunde få sminka lite oftare så jag kan bli bättre som makeupartist men jag bor ju så illa till. Fast iofs så när jag var i Göteborg så sminkade jag ju inte direkt mycket heller så jag ska nog inte skylla på att jag bor fel! ;)

just nu vill jag bara att min pmds går över så jag slipper den i helgen! :/


14 svar på ”pmds gnäll.

  1. Avatar är jättebra! Vig såg den på bio i början när den visades. :) Men igår när vi skulle se den igen pallade ingen av våra datorer med blueray-versionen..

  2. Du kan få komma och sminka mig om du vill?;-)

    Sv. Ja jag gillade den, lite sugen på att beställa den i fler färger faktiskt.

  3. Jättesnygg bild på dig! Skitsnygga byxor, du passade riktigt bra i dem. :)

    pmds lät verkligen inget vidare. Börjar nästan fundera på om en av mina vänner har det (utan att hon är medveten om det)…

  4. Hoppas du känner dig bättre nu, annars får du svärar och skrika lite extra! Få ur dig det!

    Ah, då förstår jag att du inte trivdes här, trist..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *