Stockholmsgruppens cosmetics.

Stockholmsgruppens cosmetics.

Stockholmsgruppens bodylotion fragrancefree 250ML för 119kr har varit i mina ägor ett tag nu. Förpackningen känns gigantisk men väldigt clean och snygg i utseendet. Jättebra budget produkt, väldigt dryg men eftersom den är oparfymerad så går den inte sådär jättehem hos mig. Jag föredrar lotionprodukter som luktar frukt/bär/sött. Den finns dock i en parfymerad version som heter ”fresh crush” och jag tror att den hade passat mig som person bättre! Men gillar man oparfymerade lotions så är denna ett riktigt fynd då den är dryg, kostar inte mycket pengar och gör dina ben mjuka!

Stockholmsgruppens cosmetics face cleanser 150ML för 89kr som är för alla hudtyper! (Jag har blandad hy kanske jag skall tillägga). Jag har använt denna i flera månader så jag måste ju säga att den räcker väldigt länge och för 89kr så är det verkligen prisvärd! Den har en svag doft som känns behaglig och själva cleansern känns lite tvålaktig i konsistensen. Denna ska vara återfuktande, djuprengörande och ge dig din lyster tillbaka! Jag tycker inte denna produkt når riktigt ända fram till det resultat som jag kanske hade önskat mig men för 89kr så känner jag verkligen att den är värd varenda krona! Använder jag fetsmink (mitt jobbsmink som sitter väldigt bra) så hade det varit trevligt att ha lite ansiktsvatten i denna serien för att verkligen se till så alla sminkrester försvinner!

Face Moisturizer oily mixed skin(för bland hy), 50ML för 98Kr. Den här är dryg om något!! Jag vet inte hur många gånger jag har tagit för mycket och fått lov smörja in resterna i händerna, på armarna eller rent ut sagt tvätta händerna. Min hy blir inte torr av denna (blir lätt torr partivis) men i min T-zon så märker jag inte direkt någon skillnad. Trots det så har jag varit jättenöjd med denna faktiskt! Jag tycker det känns som den gör det den ska helt klart!

15 minutes Face Mask, 50ML för 79kr och den passar alla hudtyper. Gör huden ren och mjuk. Första gången jag använde denna så blev jag jätteöverraskad av färgen på den, den är nämligen smurfblå! Känns jättebra och behaglig och huden känns inte alls torr efter att jag har använt den. Den känns dock inte så djuprengörande vilket hade varit ett plus från min sida. Men helt klart en ny budgetfavorit i ansiktsmask träsket!

Jag ger helt klart dessa produkter väl godkänt. Bra priser och det är helt ok produkter. Jag vet själv att om jag en dag sitter och inte riktigt vet vad jag ska köpa för hudvårdsprodukter och det är panik så kommer jag klicka hem denna serie då den är så otroligt prisvärd! Jag saknar dock en scrub & ansiktsvatten så jag hoppas det är något som kommer komma längre fram! Känns tyvärr inte som enbart cleansern räcker om jag använder fetare makeup!

Seriens betyg överlag: 4/5 (har man rejäl problemhy har jag dock svårt o se att denna serie ska fungera superbra)

Här kan ni i alla fall titta närmare på den.

11 svar på ”Stockholmsgruppens cosmetics.

  1. Jag gillade cleansern jättemycket, men hade också gärna sett att det fanns ett tillhörande aniktsvatten :)

    Vad jobbigt PMDS låter, men det är ju tur att du vet vad det beror på. Får du någon behandling eller medicin mot det?

  2. Jag har lotionen som luktar citrongräs typ… ORGASM på den! Verkligen älskar den till tusen. Och ansiktstvätten är bra, den använder jag varje kväll. Dock inte hudkrämen, funkar inte på min blandhy.

    Och svar på din kommentar; ja, en ny era går man ju in i hela tiden. Och det är intressant. Men Jehovas är ju pessimister till tusen och tror verkligen att jorden ska gå under hela tiden. Hatar Jehovas.

  3. Jag älskade body lotionen, men som du skriver hade den gärna fått haft lite doft. Jag funderar faktiskt på att köpa mig en, och en lotion för ansiktet, för vad jag minns från den där testen vi fick i en goodiebag i sthlm så gillade jag den med. Kanske borde köpa en ansiktstvätt med, men jag har två från Body Shop som aldrig tar slut, så det känns lite onödigt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *