Tävling: Vinn OPI Sheer Tints kollektionen!

Tävling: Vinn OPI Sheer Tints kollektionen!

_MG_9931I´m never amberrassed, Be magentale with me, I can teal you like me & don´t violet me down!

 Eftersom jag befinner mig någonstans (jag vet knappt själv vart jag ska, haha!) i Österrike torsdag – söndag så passar det ju perfekt med en tävling under tiden! (jag har inte hunnit göra några tidsinställda inlägg än, ooops!) Och denna gången är det OPI som är schyssta och tävlar ut hela Sheer Tints kollektionen till någon av mina läsare!

För att vara med och tävla så ska du skriva en kommentar  till detta inlägget att du är dundermegasugen på att testa dessa! ;)

Tävlingen avslutas måndagen den 7:e april klockan 23.59 (bidrag efteråt räknas ej). Ev. vinstskatt betalas av vinnaren och det är ett tävlingsbidrag per person som gäller och ni måste komma ihåg att lämna en fungerande mailadress så jag kan kontakta er!

Lycka till allihopa! ♥

Och vinnaren är kommentar nr. 3 Linnea – Grattis! Jag har kontaktat dig på mailen du lämnade när du kommenterade! :)

46 svar på ”Tävling: Vinn OPI Sheer Tints kollektionen!

 1. Jag hade nog valt att testa don’t violet me down. Först ett lager med ett ljusgrått krämlack och sedan något snyggt glitter och toppat det med sheer tints don’t violet me down :) Låter som att det kan bli bra men man vet ju aldrig

 2. Åh dessa nagellack är jag dundermegasugen på att vinna och få testa:D Har delat länk via twitter mitt namn där är lexielaser och även delat länk via facebook:)

 3. Hej jag är Dundermegasugen på att testa dessa nagellack och är väldigt gärna med i tävlingen :)<3 kram

 4. Jag ÄR dundermegasuper sugen på att testa dessa. Om jag tittar på dig med stora, söta valpögon, hjälper det? ;-) Kram

 5. Vill verkligen testa dessa! Är sjukt nyfiken och har varit sedan jag såg dem första gången!

 6. Jag är DUNDERMEGASUGEN på att testa dessa! ;D
  Såg att OPI hade lagt ut en vattenfärgsmanikyr på sin Instagram gjord med dessa så om jag skulle vinna ska jag testa att göra likadant för det var görsnyggt! :D

 7. Åh, nytt lack tackar man aldrig nej till! =) Har aldrig testat det märket, sugen..!
  Hoppas du får en underbar tid på resan, nya erfarenheter och nya minnen, ny energi och massa glada dagar! <3 (jag är avundsjuk som faaaan)

 8. Klart som tusan att man är sugen efter att ha sett dessa godingar på ALLA bloggar senaste tiden! Har dessutom googlat manikyrer med dem och det gör mig ju inte mindre sugen. Bara fantasin verkar ju sätta gränserna för vad man kan göra!

 9. Hej, jag är fett nyfiken på de här! Bland det coolaste och mest spännande som hänt nagellacksvärlden på sistone, tycker jag. (Konstigt eftersom genomskinlighet/låg pigmentering oftast annars är nånting negativt i det här sammanhanget.) Plus att de typ ser goda ut?

 10. Oj, klart att jag vill ha dessa dundermegasuperasamycket. Ser väldigt spännande ut och blir säkert roliga att leka runt med, både ovan andra färger och i olika lager.

 11. Självklart är jag dundermegasugen på att testa Sheer tints!
  Har spanat in supermånga användningsområden för dessa och vore helt underbart att få prova dem, då en fattig student med en ekande plånbok som jag annars inte har möjligheten att prova dessa just nu. Hade gärna visat upp nylackade naglar på praktiken som eleverna kan bli nyfikna på :)

 12. Jag vill gärna vinna! Har inte provat något från OPI ännu så det skulle vara jättekul att få dessa hemskickade! :D

 13. Åh jag vill så sjukt gärna testa dessa nagellack och fås kriva en recension om dem, då jag ännu inte har något OPI och verkligen behöver nya nagellack :)

 14. Jag är så grymt sugen på att testa OPI:s nagellack!! Håller mina (omålade) tummar och tår, och hoppas att jag har lite tur! :)

 15. Hmm. Svårt!! Men hade nog velat testa alla på ett rätt neutralt glittrigt. Kanske tom på ett liquid sand-lack. Tror det skulle bli en cool effekt!

 16. Jag är ingen nagelmänniska egentligen men börjar mer och mer känna behovet att vara läcker om naglarna så självklart är jag dundermegasugen att testa! ;)

 17. Om jag är dundermegasugen på att prova dessa?! Jag är MER än så sugen på att prova dessa läckra färger på mina naglar nu i vår!!

 18. Ja, jag är dundermegasugen på att testa dessa! Har aldrig testat OPI:s lack men allt man hör och läser om dem så verkar de vara i en klass för sig :)
  Så nu hoppas jag att jag också får chansen att prova :)

 19. Vill ha heta naglar i vår,
  Med OPI det jag får!
  Snälla snälla snälla,
  Ska snart sluta gnälla,
  Hoppas att jag är tursam nu,
  Det vore ju kul att få snygga naglar som du!

 20. Jag är suuuperdupermegasugen på att testa dessa så jag deltar i din tävling. Jag vill vinna för att jag älskar att vara kreativ och testa mig fram. Tyvärr har detta inte förekommit så mycket i bloggen men om jag skulle vinna kanske jag får lite inspiration till att experimentera mer :)

  Hoppas du har en riktigt härlig resa i Österrike! Såg din instagrambild och tyckte det såg riktigt härligt ut! Avis blir man :)

 21. Men åhhhhh!!!! Jag hade fan dööttt av lycka om jag fick vinna dessa! Min kära kusin skulle nämligen köpa de från USA till mig där de skulle vara billigare. Klumpig som hon är så tappar hon påsen i marken och tre av lacken går sönder! Inte kunde hon köpa nya heller då hon var i flygplatsen närd et hände. Så himla surt alltså! Snäll som jag är så erbjöd jag mig att betala för dom ändå. Summan av kardemumman: en fattig student blev ännu fattigare och fortfarande utan drömlacket! Haha men seriöst hade blivit sååå sjukt lycklig om jag vann dessa:)

  Kramar, amira

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *