Posted by Wysteriia oktober - 1 - 2012 17:31 6 COMMENTS

Direktlänk till klippet har ni här. Ordet jag inte vet hur man uttalar är ”Rural” ;) Jag har kämpat i hundra år med att ens försöka få upp det här klippet på youtube, det filmades för någon vecka sedan. haha!

Tags : , Vbloggar.

6 Kommentarer till 'Vblogg: Några av mina isadora favoriter.'

 1. Camilla skriver:

  Det är så roligt att se video på någon man enbart läser och ser på bild annars! Fick av någon anledning för mig att du skulle prata norrländska. Vet inte var jag har fått det ifrån? :) Vi har en del gemensamma IsaDora-favoriter, ser jag. Big Bold-mascaran är jag kär i!

 2. IDASWARDROBE.com skriver:

  Jag och ena syrran gjorde våra tattoos på Redrum i Gävle, och äldsta syrran gjorde sin i Borlänge, minns inte namnet just nu…

  Isadora har många produkter jag gillar, ska spana in inlägget när jag har tid sen. Roligt med video! :)

 3. AnnaKaize skriver:

  Din röst är så skön o behaglig att lyssna på! FLER vlogginlägg tack :)
  Kul att se att vi har många gemensamma favoriter, som pudret o paletterna t ex, o jag MÅSTE få veta vilka lack du har. Hur snygga som helst- precis som du :)
  Kram o tack :)

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till AnnaKaize: Jag har miss fancy pant & recessionista från Essie på¨mig :) haha men tack! Ska försöka hinna göra lite videos nu när jag har en kamera jag kan filma med :)

 4. martina skriver:

  detta gillade jag! :) kul att höra
  framförallt när jag är lite nyfiken på Isadora, har ju några produkter såklart, men kanske borde man testa mer. de ska ju vara billiga och icke djurtestade :)
  vill definitivt prova deras Jelly Kiss! de verkar ju superfina!

 5. […] Wysteriia har gjort ett vblogginlägg med några av sina favoritprodukter från IsaDora. Idag tänkte jag att ni skulle få chansen att vinna någon av dem! Först vill vi veta följande: […]

Leave a Reply

CommentLuv badge