Vilken bra ledig dag!

Vilken bra ledig dag!

Vilken bra ledig dag!

Jag har varit ute i solen, gymmat, tvättat, rensat saker & städat (stökat till det, se min före/efter bild haha!) & skickat in mina betyg till Daisy Beauty Awards och ändå hunnit ta det lite lugnt.

Jag hade beslutsångest imorse om jag skulle ut och gå, åka skridskor eller åka längdskidor. Men det var jättelänge sen jag tog en vanlig promenad så det blev en sån.

Man måste ju passa på när man är ledig och solen visar sig ♥ Btw varför blir alla mina bilder så grusiga så fort jag lägger upp dom på bloggen? Någon som har kunskap om detta? Det är bara lite irriterande :I

Grymt städat. Det är ju nästan lika inspirerande som alla superkliniskt rena instagramkonton! Det här är alltså källarvåningen i mitt barndomshem. Dammsugaren har flyttat upp en våning för en testkörning men gud vad jag inte gillade den! Jättetung att hålla i ju?! Bukarna är pantade, det mesta av stöket i skåpet och på hyllan har jag gått igenom och lagt där det ska vara/slängt. På stolen har några av pappas gamla arbetskläder hamnat som jag tänkte tvätta och se om dom passar mig. Resten har jag lagt i en sopsäck. Följer ni mig på @Wysteriia så har jag redan visat hur känslosamt just detta momentet varit idag. Det bästa med att min pappa var två äpplen hög är att jag kunnat ärva en del av hans kläder ♥ Min pappa gick alltså bort för 2 år sedan men jag har nog inte ens gått igenom 30% av alla sakerna i huset + flyttat in alla mina saker = kaos. Och jag har inte orkat göra nånting åt det här under min utmattning som ni kanske förstår.

Att gå igenom saker efter en annan person samtidigt som man försöker gå igenom sin egna skit =  evighetsprojekt. Det är dessutom väldigt känslosamt att gå igenom pappas saker. Skulle jag gå bort imorgon skulle jag tycka så synd om min mamma som fått lov gå igenom allt mitt skrot! Därför jag försöker hitta energi till att rensa bland mina egna saker men jag äger så mycket saker så det blir mest att jag stirrar på allt, får för mycket intryck och vet fan inte hur jag ska bete mig. Haha!

Jag blir i alla fall så glad och tacksam när jag får mina ryck och sorterar, rensar, städar i någon liten vrå! ♥ Jag blir så glad när jag känner att jag har energin till det :)

Avslutade en bra dag med att testa en av produkterna inför Daisy Beauty Awards en sista gång.

Jag har hunnit med väldigt mycket idag, jag har mått bra (förutom när jag känt mig ledsen när jag rensat bort lite av pappas gamla arbetskläder då ofc), hunnit röra på mig massor och ändå fått mycket gjort här hemma! Det syns kanske inte att jag gjort något här hemma men jag känner själv att jag hunnit mycket ♥ Det känns bra för imorgon kommer jag typ hinna jobba, träna, gå på möte för jobbets räkning & packa en resväska.

Hoppas ni också haft en bra onsdag? Jag ska ta och sova lite nu innan det är dags att gå upp till jobbet igen ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *