10 things about me.

10 things about me.

Fotograf: Elin Strigå

10 saker om mig.

1. Jag är jättefascinerad av gamla byggnader (tex pyramiderna) och gamla historiska händelser som tex hur pyramiderna byggdes.

2. Min högsta dröm är att resa jorden runt.

3. Jag blir lätt uttråkad och rastlös, blir jag det så blir jag oftast på dåligt humör ;)


4. Jag lider
(ja jag lider och gör så alla andra lider) av grav PMS. Ibland blir jag så nedstämd att jag bara ligger och gråter och känner att livet i stort är värdelöst. Tur det går över ;) Men tyvärr en väldigt jobbig punkt i mitt liv som även går ut över andra och det är inget jag kan kontrollera, äter dock piller mot det så det är inte lika hemskt längre men bra nära om jag har otur ;)

5. Jag tar ingen skit. Behandlar någon mig fel eller orättvist så får dem veta det.


6.
Jag är väldigt lättsam som person och kommer överens med de flesta så länge de inte behandlar mig dåligt såklart ;)


7.
Det jag får mest komplimanger för är mina ögon och tro det eller ej: mitt skratt! ;)


8.
Ibland är jag galet spontan medan jag andra gånger kan grubbla väldigt länge över ett beslut.
9.
Jag är nog tyvärr återigen sockerberoende….

10. Jag älskar att skapa bilder vilket resulterat i att jag både modellar, har utbildat mig till makeupartist och försöker lära mig att fota! ;)

Den här söta tjejen utmande mig att berätta 10 saker om mig, so here you have it ;)

19 svar på ”10 things about me.

 1. TACK! Det kostar alltså inget att se avsnitten där, som på kanal 5s hemsida?

  Jag bor i Turin. Italiens första huvudstad så här är fullt av gamla byggnader om du har vägarna förbi under jorden-runt-resan!;D

 2. Toppen! Då vet jag vad jag ska göra all ledig tid ett par veckor framöver! ;) San Marino och Pesaro har jag inte varit i än..däremot Rom, fast dit åker jag gärna fler gånger. :)
  Mest är jag arbetslös fast jag modellar lite ibland också. Jag skrev en liten kommentar tidigare idag i ditt lite deppiga inlägg..hoppas att du slipper Domus snart!

 3. Jag träffade en italienare på en restaurang i Göteborg. Vi hade ett distansförhållande ett år sedan flyttade jag ner till honom. Lite galet för jag kunde inte italienska och här kan det inte engelska.. :P Har du pojkvän?

 4. ja uppenbarligen; kändes som om det inte alls var länge sedan jag var iväg och såg tvåan.
  Men jag tror faktiskt vi skippar det – även om det hade varit jätteroligt – efter soffköpet är våra plånböcker tämligen tomma och det kostar lite att ta sig upp till sthlm etc. Marcus får helt enkelt vinna biobiljetter en annan gång :) (När han tävlade trodde han att man skulle få biobiljetter som man kunde bruka i vilken stad som helst och under en viss period; inte att det var specifikt det här datumet, den här platsen, den tiden”)

 5. hahaha ja då lär du väl sitta vaken hela natten istället för du kommer säkert vara rädd att försova dig :P

  vilken tid ska du börja på fredag då?

 6. Woohoo! ^^ Kul att få veta lite mer när man inte har hängt med i din blogg så länge!

  Sv: ja jag hörde de av Lena.. jag har lite kasst internet när vi ha flyttat ut i skogen :P De är därför jag inte har hunnit koka ihop några idéer för en tävling. men vi vill gärna fixa de nu! ^^

 7. Woohoo! ^^ Kul att få veta lite mer när man inte har hängt med i din blogg så länge!

  Sv: ja jag hörde de av Lena.. jag har lite kasst internet när vi ha flyttat ut i skogen :P De är därför jag inte har hunnit koka ihop några idéer för en tävling. men vi vill gärna fixa de nu! ^^

 8. Vilka piller äter du mot PMS:en?
  Har du testat citalopram som jag har? De är verkligen supereffektiva, egentligen ett antidepp, men de verkar hur bra som helst mot pms :)

 9. intressant :)

  hmm också socokerberoende och byggnader är intressant inuti finns ett jättevackert slott utanför berlin som är helt enastående inuti.

  kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *