Hudvård till mig, tack! :)

Hudvård till mig, tack! :)

Nu när jag kom hem till mamma så låg det lite paket och väntade på mig :) Bland annat detta från Stockholmsgruppen Cosmetics! Jag har fått en body lotion, ansiktsmask, face cleaner och en Face Moisturizer :) Snacka om perfekt då jag inte har några hudvårdsprodukter kvar alls förutom nattkräm ;)

Ska bli jättekul att testa dessa, är dem bra så finns möjligheten att jag fortsätter använda dem då dem inte alls är dyra! :) Och ni kan ju se framemot att få vinna något från Stockholmsgruppen Cosmetics här i min blogg framöver då jag lyckats få en av produkterna 2 gånger nu ;)

Kommer börja använda produkterna ikväll! :)

26 svar på ”Hudvård till mig, tack! :)

 1. hehe, ja underbart, längtar till nästa film, eclipse har premiär.! :D

  jo jag funderade också på det när jag knåpade ihop min klänning. Det måste finnas hur många som helst som är likadana haha. :D

 2. Ja man får intrycket av att han är proppad med både silikon (främst i bröst och axlar??) och en hel del steroider. Och ganska proppad med ovett också om man ska vara helt ärlig… ^^

 3. Hej!
  Skulle vilja be dig om en liten tjänst, det är nämligen så att jag fått reda på att jag ska skaffa glasögon, ska ha bestämt mig på torsdag då jag ska lämna min beställning. Men jag har beslutsångest, det står mellan tre olika och jag vet inte hur jag ska göra! Så vill du hjäålpa mig genom att kolla på korten, och bara lägga en röst för dom du tycker?
  Här kommer du till min blogg: http://liloy.blogg.se
  Så finns de under rubrikerna Glasögon! och Glasögon igen..
  Tack!

 4. Åhh.. säg om de är bra! Behöver ju som sagt också nya produkter!!

  Jo, satt och funderade länge på det jag med! ser ut som han stoppat in en d-kupa!

 5. GAAHH härliga hudvårdsprodukter! Mina tog slut igår och har inte ens hunnit springa ner och köpa nytt -.- Haha ja han skulle om något behöva besprutas med lite manlighet!

 6. ja fy, får alltid en massa knäppa fotoideér när jag är uttråkad. synd att jag glömmer bort dom alla lika fort bara.

  Är egentligen inte speciellt intresserad av att fota ”produktfoto” – men i brist på annat får det duga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *