23 Oktober är ett magiskt datum.

23 Oktober är ett magiskt datum.

23 Oktober klockan 8 så sitter jag i tandläkarstolen för att slipa ner mina tänder. Jag kommer få tillfälliga fasader och 30 Oktober så får jag mina efterlägtade skalfasader. I´m so happy! ;D Nu ska jag bara lära mig ett "fröken Sverige smile" också! ;)

25 svar på ”23 Oktober är ett magiskt datum.

 1. hehe, ok, ja jag har lite hushållsarbete idag, städa, diska, sopor, boka tvättid, plugga osv ^^, så det blir lugnt :P

 2. Vi håller ju på att flytta (eller ja, jag har redan flyttat) och han var tvungen att stanna lite längre på förra stället. Men snart kommer han ner på heltid! :)

 3. du, tack för din uppmuntrande kommentar :) den värmde…
  klart fint med bländande tänder, även om jag är säker på att du är lika fin utan som med…

 4. Drygt sånt där. Lyckos folk som föds med ”perfekta” tänder. Hur mycket kostar det att fixa tänderna? :) Är ju lite drygt att försöka prata och le utan att visa tänderna.. :/

 5. Nee Tjabo skulle jag aldrig lämna bort, men Alfons är ju som han är så jag vet inte. Dock blir jag ledsen i ögat av bara tanken att dela på dem så det blir nog inget med den saken :P Får väl hoppas jag hittar en lägenhet där dem får vara ute sen istället.

 6. Vill oxå ha skalfasader! :) men får jag fråga varför? alltså, har du förstört nån tand eller ska du punga ut alla pengar för att du tycker de är fint? Det kostar ju en del menade jag på. Men snyggt som attans är det, skulle jag haft pengar så..

 7. hoppade in här av en ren slump,men jag bara undrar hur mycket du fick betala för att fixa tänderna?
  skulle också vilja göra det, jag har nämligen också glugg som jag hatar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *