Det där var skönt!

Det där var skönt!

Jag & Elin (Tack för att du förgyller mitt liv, love you.) möttes upp nere på Mora för att luncha ihop :) Vi gick och åt lunchbuffé på Hotell Kung Gösta och det var verkligen smarrig, allt från sötsur kyckling till raggmunk :) Dit kommer vi helt klart gå fler gånger och luncha! :) Efter lunchen så gick vi en kortis på stan för att sen bege oss till simhallen och köra konditionsträning i cirka 100 minuter :) Mår verkligen jättebra nu och det var så jäkla skönt att träna! :) Jag måste säga det att min nystart här i livet än så länge gått riktigt bra :) Jag är mer positiv (inte alltid men bra nära ;P) och jag försöker verkligen se det positiva i saker och ting, även i de tråkiga sakerna som finns i mitt liv. Idag har jag nästan varit på ett löjligt bra humör heeeela jäkla dagen och det känns så himla skönt :) Jag ska göra allt för att undvika att hamna i en grav depression igen! Såna har jag nu haft i mitt liv så det räcker!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka hem till pappa :) Pappa måste laga min blinkers på bilen samt byta någon lampa. Tur man har en pappa som kan såna där saker säger jag bara! ;) Och självklart vankas det tacos när jag kommer hälsar på ;) Det berättade minsann Mona när jag träffade henne en kortis nere på Mora :) Hihi ;) I lööööööööve tacos!!! :D

10 svar på ”Det där var skönt!

  1. Vad glad jag blir att läsa att du mår bättre och har varit jätte glad hela dagen! Det är så det ska vara! :)
    Och det var inget dåligt träningspass!

  2. Härligt att det börjar kännas bättre,får försöka att inte tänka så mycket på trista saker man kan bli helt crazy då. Vet själv hur ja kan vara, har oxå försökt att börja tänka mer positivt och inte lägga ner nergi på dåliga tankar!

  3. en fråga! varför tjockt typsnitt ibland? många som gör det , har ej fattat varför .. kanske jag som är trög? hahaha

  4. Skönt att höra att din positiva inställning till livet går bra! Jag skulle behöva en släng av det jag med. VI ska äta tacos snart! Mums!

  5. …och TACK för att du förgyller mitt liv, blir så otroligt glad av att läsa sånt här sötis och tack för din underbara kommentar i min blogg :) Love u!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *