3 produkter ALLA borde ha i sitt badrumsskåp.

3 produkter ALLA borde ha i sitt badrumsskåp.

Rubriken på kvällens inlägg har jag fått med Isabelle – Isastar ♥ Jag är med i en bloggstafett som Kicki Norman startat och i slutet av detta inlägget kommer jag ge vidare en rubrik till Sofie-Charlott. Roligt upplägg och jag har verkligen fått lov att fundera på dagens rubrik, jag kunde knappt bestämma mig! Tillslut föll mina val på produkter som jag köpt om och om och om igen! (samt att jag fuskar lite)

Inlägget innehåller ett flertal reklamlänkar till MEDS och Kicks.se

Produkt 1 ALLA borde ha i sitt badrumsskåp: SOLSKYDD!

Jag är den bland mina vänner som tjatar om solskydd och nu i vårsolen är det extra viktigt att absolut inte glömma bort att smörja in ansikte och diverse kroppsdelar man tänkte visa solen. Jag älskar solskydden från EVY och har använt deras SPF30 och SPF50 sedan jag hörde talas om dom. Den både skyddar, vårdar och det går alldeles utmärkt att använda smink ovanpå. Solskydd, helt klart något alla borde ha i sitt badrumsskåp. Protect that face and body!

Produkt 2 ALLA borde ha i sitt badrumsskåp: Sheetmasks som skapar magi med magiska ingredienser!

Och produkt nummer 2 (jag räknar detta som 1 produkt, som sagt jag fuskar) alla borde ha i sitt badrumsskåp är helt klart sheetmasks! Dessa som jag höjer till skyarna kommer från svenska märket Acasia Skincare: Start me up sheet mask och Lift me up sheet mask är mina älsklingar.

Båda maskerna innehåller magiska ingredienser och utövar magi. Start me up med aktivt kol och retinol som omedelbart avlägsnar orenheter, förfinar porer samt ger lyster och spänst till huden. Den här använder jag när min hy känns lite oren och mina porer är synliga. Works like a charm. Och lift me up är en ”askungebehandling” med kollagen och E-vitamin.

Här kan ni läsa min gamla recension från 2018 Start me up och Lift me up. TVÅTUSENARTON. Nu förstår ni kanske att jag har fastnat lite för dessa och varför jag tycker att alla ska ha i dessa i sitt badrumsskåpet.

Produkt 3 ALLA borde ha i sitt badrumsskåp: ”My skin but better” foundation med vårdande egenskaper

Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint är perfekt till sommaren om man vill ha en ”My skin but better” känsla. Den fungerar självklart lika bra de andra årstiderna men denna är väldigt trevlig om man vill ha en tunnare bas, vilket jag främst vill sommartid som även vårdar. Lätt täckande foundation med vårdande egenskaper som jag först faktiskt var skeptisk till (vill gärna ha mycket täckning då min hy är väldigt ojämn) men som överraskade mig positivt.

Jag kan starkt rekommendera Lumene Instant Glow Fresh Skin Tint till sommaren ♥ Bilden är från en äldre recension jag gjorde 2019 så vill ni läsa vad jag tyckte då kan ni göra det här.

Att välja enbart 3 produkter var verkligen extremt svårt. Isabelle gjorde verkligen så jag fick lov fundera och jag stod och stirrade länge i mitt badrumsskåp kan jag meddela. Att välja produkter som jag köpt om och om igen kändes som det logiska valet, det är ju redan favoriter för mig!

Inlägg som redan ingått i bloggstaffetten är: Lina Ekh med Rubriken Jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle bli förälskad i den här produkten, Linda Ramberg med rubriken “Den här otippade produkten tar jag med mig till en öde ö … “ och sen hamnade stafettpinnen hos Isabelle med rubriken ”om jag bara fick använda ett märke för resten av livet” och sedan fick jag rubriken som ni ser på detta inlägget.

Nu ska jag ge vidare denna bloggstafettpinne till Sofie-Charlott som får rubriken: ”Den här hypade produkten funkar inte för mig”. Lycka till! :)

Inlägget innehåller ett flertal reklamlänkar till MEDS och Kicks.se

Ett svar på ”3 produkter ALLA borde ha i sitt badrumsskåp.

  1. Bra att du påminner om solskydd. Många glömmer detta eller tror att det räcker med smink. Väldigt viktigt också under den svenska sommaren!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *