Den tog slut: Emma S Cleansing Facial Wash

Den tog slut: Emma S Cleansing Facial Wash

Jag fick Emma S Cleansing Facial Wash i skönhetskalendern från Kicks och nu är den slut så jag tänkte dela med mig av mina åsikter. Vad tyckte jag? Är den värd ett omköp?

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Emma S Cleansing Facial Wash

Denna har massvis med fina recensioner på hemsidan och beskrivningen av produkten lyder: ”En rengörande och löddrande ansiktstvål som kan användas både morgon och kväll. Gör att huden blir mjukare, ser fräschare ut och lättare kan ta upp verksamma ämnen från övriga produkter.”

Jag Förstår alla de fina recensionerna för den rengör verkligen huden och lämnar den mjuk men ibland kan jag känna att huden stramar (hey jag är ju 37 numera). Att den beskrivs som löddrande förstår jag inte riktigt för åt mig har den aldrig löddrat. Den har en svag tvålliknande doft vilket inte en favorit för mig men den är tack och lov inte så stark.

Jag är dock inte wow:ad av denna och kommer inte köpa den igen. Den gör sitt jobb så jag förstår att så många är nöjda med den. Jag gillar dock inte doften och är inte helsåld.

Emma S Cleansing Facial Wash kostar 149sek för 125ml vilket är ett riktigt bra pris. Jag har haft varianten på 50ml som kostar 69 sek och den har räckt över en månad åt mig! Så vill man testa denna är den på 50ml ett riktigt bra köp.

Den här produkten blev en sån där produkt som jag egentligen inte gillar att skriva om ”den är bra men inte wow” betyget. Jag får hålla utkik efter en annan rengöring, är sugen på en olja, och återgår till den här budgetfavoriten så länge.

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

2 svar på ”Den tog slut: Emma S Cleansing Facial Wash

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *