5 tomma – köpa igen eller inte?

5 tomma – köpa igen eller inte?

Då har jag åter igen 5 tomma – köpa igen eller inte?

Kan jag tänka mig köpa igen:
L’Oreal Paris Unlimited mascara – Det här är nog faktiskt en av mina absoluta favoriter från L’Oreal. Den här mascaran fungerade superbra på mig. Mycket volym, längd, smulade inte & höllbra! Den böjbara borsten kändes onödig men annars så. Här kan ni se en bild när jag har den på mig.

Benecos Natural Mineral Powder – Har fungerat riktigt bra! Ger bra täckning, bra hållbarhet och den har varit riktigt dryg. Samt att priset är riktigt bra!

Wet n Wild Photofocus primer – Jag hittar inte denna? Jag har köpt denna i USA. Jag har inte hittat nån primer dom jag känner att jag måste ha i mina ägor men den här är helt okej och billig. Vilket gör att jag hade köpt den igen…om jag hade hittat den. Vilket jag inte gör…:P

Wet n Wild Photo Focus Concealer – Favorit! Jag älskar ju budgetprodukter som funkar och är bra. Den ger en mediumtäckning och är lätt i konsistensen och framhäver inte linjerna under ögonen. Ett säkert kort för mig detta.

Nej denna skippar jag:
Clinique Chubby Lash – Den här är bra och jag har verkligen inget dåligt att säga om den. Men det finns billigare mascaror som är precis lika bra så jag känner inge behov av att köpa just denna igen kort och gott.

Det var dom tomma förpackningarna för denna gången :) Jag håller på att försöka göra slut på ett antal halvt använda produkter just nu så det står nog inte på förrän jag kommer med ett nytt sånt här upplägg ;)

Inlägget innehåller annonslänkar

Ett svar på ”5 tomma – köpa igen eller inte?

  1. Jag älskar att ta slut på produkter, man känner sig duktig på något sätt, speciellt när det är produkter man inte blivit förtjust i. Favoriterna vill man ju aldrig ta slut på haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *