Daisy Beauty Awards

Daisy Beauty Awards

Jag har äntligen gått på Daisy Beauty Awards! 

Jag har varit bjuden även tidigare år men alltid tackat nej eftersom galan har varit mitt i veckan. Men i år tog jag ut komptimmar från jobbet och unnade mig en hotellnatt i storstan! Jag ville så gärna få hänga med alla underbara skönhetsbloggare! ♥ Dom ger mig alltid sån underbar energi :)

Hade mest sällskap av Molkan,(ej med på bild, varför tog vi ingen bild ihop?!), Camilla och Therese som är med på bilderna och en ny funnen bloggvän Kajsa ♥ Jag älskar skönhetscommunityn, alla är så trevliga, inkluderande & omtänksamma. Jag stötte för första gången på otrevliga personer på detta eventet (dom försökte tränga sig i en kö som vi stått i över EN FUCKING TIMME och då var jag tydligen en bitch när jag förklarade att vi stod faktiskt i kö) men jag kände inte igen dom och jag lovar att dom inte är skönhetsbloggare, vågar typ svära på det.

Själva galan hölls på Café Opera & det här var typ dom enda bilderna jag tog  under hela Daisy Beauty Awards förutom några från prisutdelningen. Haha! Så otroligt dåligt av mig!

Rachel Molin var konferencier & här är hon tillsammans med Kicki Norman ♥ Alltså gud vad prisutdelningen var rolig och underhållande! Skrattade så mycket. Bra gjort allihopa!

Dermalogica Rapid Reveal Peel vann Årets aktiva hudvård. Jag har EN ampull någonstans. Jag behöver ju genast leta igen den och testa.

Alla verkar älskar Linda Hallberg Infinity Filter Loose Setting Powder så jag blev inte förvånad när den vann Årets Basmakeup. Jag måste ta mig i kragen och investera i denna. Linda & Aida var så fina på scen. Alltså Aidas tacktal, underbara människa! Haha :) ♥

Vita Liberata Beauty Blur vann årets multiprodukt (här trodde jag att Linda Hallberg Fantastic Lipstick skulle vinna, jag sörjer att jag tappat mitt som jag köpt…gah!). Jag har inte testat denna men jag har deras Body Blur och den är AMAZING. Måste testa Beauty Blur nu och se vad jag tycker :)

Det var fler som vann men det känns lite tråkigt att lägga upp bilder från ALLA vinnarna? Ni kan läsa om alla vinnarna i Kickis blogg här :)

Trött och glad efter en trevlig kväll ♥ Jag stod dock i en kö till spådamen mestadels av tiden och missade mycket av det som pågick. Därav min irritation när några försökte tränga sig som jag nämnde tidigare i inlägget, haha. Har jag turen att få gå igen nästa år så hoppas jag att jag inte spenderar typ hela kvällen i en kö, haha! Ska mingla mer och köa mindre ;)

Tack till Kicki, Sam & alla underbara beautynördar som jag fick träffa under kvällen! ♥ Ni gör mig så jäkla glad :)

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Ett svar på ”Daisy Beauty Awards

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *