Dagens makeup: Just going to work!

Dagens makeup: Just going to work!

Idag ska jag jobba 12-20 och testar för första gången Skin-Glow foundation från UNE men då jag inte kan använda enbart foundation utan alltid fixerar min makeup så har jag idag använt Lily Lolo mineral foundation som puder att fixera med vilket fungerar alldeles utmärkt! :) Ska bli spännande att se hur denna foundation överlever några timmar på jobbet :) Min Isadora Flextip eyeliner och Vibra lash börjar tyvärr jobba på sista versen så tyvärr dags att arkivera dom inom en snar framtid!

Concealer: Loreal Lumi Magique.
Foundation: Skin-Glow foundation från UNE.
Puder: Lily Lolo Mineral Foundation som puder.
Brynen: Viva la diva ögonbrynskugga.
Rouge: Breezy Cheeks Blush från UNE i nyansen B03. (Ny favorit!)
Ögonskugga: Isadora Eye shadow Trio i nyansen Golden fig.
Eyeliner: Isadora Flex Tip Eyeliner.
Mascara: Isadora Vibra Lash.
Läppar: Isadora Jelly Kiss Shine i nyansen Clear Coral.

Ha en bra dag allihopa! Lite avis på er som får njuta av det fina vädret medan jag sitter inomhus men men ;)

9 svar på ”Dagens makeup: Just going to work!

 1. Du har i stort sett aldrig utsläppt hår längre har jag märkt, hur kommer det sig? Tycker ju ditt hår är så himlans fint!

  1. ´Frida du får ju sluta ha bloggen låst ;) Jag har uppsatt då det är bekvämast :P Jag skulle vilja klippa av mig lite hår så jag får mer en frisyr än bara långt och rakt för det är inte så jättekul att ha det utsläppt som det är och oftast gör jag inget speciellt bara jobbar eller tränar och då är uppsatt smidigast ;)

 2. Som vanligt är du jättefin!
  Som AnnaKaize säger: Snyggt, fräscht och elegant!
  Jag gillar den nästan monokroma enkelheten och harmonin.

 3. Vad snygg du är! önskar att jag var bra på att sminka, men tycker det är rätt tråkigt så lär väl aldrig lära mig heller ;) Beställde dock hem en del lily lolo-smink igår, hoppas att det är bra! :)

 4. Jag som alltid varit lite smått avundsjuk på ditt fina hår ;) Själv lät jag killen klippa av mitt hår häromdagen, känns ok faktiskt!

  Äh, jag har den bara låst för att jag inte uppdaterar så ofta. Den är ju mest till min familj i Sverige så de vet vad jag sysslar med och nu kan jag skriva små meddelanden till dem på så sätt, lite mer privat.. Innan fick jag alltid kommentarer från okända, typ ’blogga oftare’.. ’berätta mer om dig själv’.. blev less på det.
  Användarnamn:
  Lösenord:
  Har jag för mig i alla fall! haha..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *