ann.

ann.

Jag har verkligen mycket kvar att lära när det kommer till modellfoto men jag har tänkt lära mig sakta men säkert! ;) Det här är en bild som jag tog på Ann i fredags när  jag var hos henne. Detta var i alla fall tredje gången jag plåtar modell och jag hoppas att jag ska få tillfälle att träna någon mer gång framöver. Ann är väldigt självgående vilket är bra när jag har fullt sjå med att försöka lära mig de manuella inställningarna ;) Även första gången jag försökte mig på att använda reflexskärm och just därför syns den i hennes ögon väldigt tydligt..ehm..som sagt jag håller fortfarande på att lära mig ;) Det är roligt att plåta och jag hoppas verkligen att jag ska få lite mer kunskap om det hela framöver. Ljus & Redigering är verkligen klurigt! :)

Vad tycker ni? såga mig inte vid knäskålarna nu bara ;)


13 svar på ”ann.

 1. Du kan få komma och ”leka” amatörfotograf med mig? ;) Skulle vara grymt roligt iaf, få testa på! Sen att få träffa dig igen vore ju bara en bonus. ;)

 2. jag har faktiskt inte hållt i kameran på evigheter, och man kommer faktiskt lätt ur form. buhu – jag är så jäkla fotosugen. Fortfarande inte testat min D300. :S

 3. yes – dock är jag för ”okänd” och har svårt att hitta folk som ”nappar”. men vi får väl se. :)

 4. Dom är ju jättefina!!!!! Du har fått till ett riktigt fint ljus. När det gäller retuschen så är mitt tips att du jobbar i lager, vilket gör att du inte kan förstöra bilden om du skulle göra fel. Testa ochså att dra på lite mer kontrast i bilderna så dom blir sådär riktigt ”krämiga”.. Som sagt… Detta va bara tips till dig… =)

 5. Oj, tack – det får jag nog ta som en komplimang!
  Men jag har ju fotat massor och tränat.
  Keep up och du kommer bli jätteduktig :)

 6. haha snart är jag så desperat att jag packar väskan och börjar GÅ hem till dig. farligt att säga sådär :p

 7. Snygg sminkning :)

  Familjen bor här i Borås med, lite utanför bara så jag är kvar här :P Jag vet inte riktigt vad som händer i sommar, kan inte bestämma mig för om jag ska ha sommarlov eller om jag ska jobba :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *