till er med blandad/fet hy.

till er med blandad/fet hy.

Idag när jag jobbade med att bygga upp ett apotek i mora så fick jag syn på denna hudvårdsserie som har en mattande effekt och är till för er med blandad/fet hy. Jag som har blandhy kände genast suget efter att testa dessa produkter. Då dem säljs på apoteket så kommer man även över dessa för en billig peng. Hade jag inte redan fått produkter från Neutrogena som jag ska testa (dem säljs också på apoteket btw) så hade jag nog faktiskt satsat på denna serien + en nattkräm! Det får bli nästa gång jag behöver en hudvårdsserie med andra ord! ;) (sen hittar jag inget om hur man ska tolka face young men jag hade nog testat serien iaf trots att jag är 25 ;P)

12 svar på ”till er med blandad/fet hy.

  1. Enligt dem vanliga avd med hudvård där inne på Ica så räknas det som att du har ung hud tills du blir 30 :) kört för mej med andra ord :P
    Behöver bara skaffa mjölk & kaluha till white russian :P Macki får stå för vodkan så jag borde komma på en till drink oxå :)
    Emma erbjöd sig att vakta barnen hos henne om inte Mange e hemma på fredag när vi ska handla :) *snällt*

  2. Haha så gör jag med, men där gäller det ju också att kunna shoppa ;D Själv brukar jag vinna rätt bra på deras spel :)

  3. Jag köpte det aniktsvattnet idag! Jag har väldigt fet hy nu som sagt och såg att det var lite uttorkande så jag ska ge det en chans! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *