Äntligen – Essie Gel Couture!

Äntligen – Essie Gel Couture!

Essie Gel Couture

Essie Gel Couture

Jag är nog senast ut på denna gamla nyhet! Men nu äntligen ska jag testa Essie Gel Couture! Jag ska åka bort över helgen och tänkte ta med mig något av dessa lack, inte lyckats bestämma mig för nyans än dock!

Vad är Essie Gel Couture?

Essie Gel Couture ska ge en nylackad känsla i upp till 14 dagar! Dessa ska alltså ge bättre hållbarhet än min gamla favorit Depend 7 Days! Essie Gel Couture är en 2-stegsprodukt, det vill säga att du har ett nagellack och ett topplack för att få denna salongsliknande gel-manikyr! ngen UV-lampa behövs.

Essie Gel Couture

 • Fairy Tailor – Skir nude-rosa – Ingår i Atelier Collection
 • Touch Up – Krämig och ljus mauve – Ingår i Atelier Collection
 • Take Me To Thread – Rik taupe – Ingår i Atelier Collection
 • Model Clicks – Fashionable aubergine wine – Ingår i After Party Collecton

Essie

 • Zip Me Up – Ljus och lite matt mintgrön – Ingår i First Look Collection
 • On the List – Härlig och somrig mandarinkorall – Ingår i Fashion Show Collection
 • Model Citizen – Kall djup pastellrosa- Ingår i Fashion Show Collection
 • Rock the Runway – Klar scharlakansröd- Ingår i Fashion Show Collection

Essie

Essie Gel Couture Top Coat

Efter att du lackat naglarna i önskad färg och låtit det torka så applicerar man ett lager av Essie Gel Couture Top Coat!

Jag har så svårt att de att Essie Gel Couture ska hålla i upptill 14 dagar på mig då mitt jobb gör mig konstant torr om händerna och mina naglar ser väl sissådär ut…tyvärr! Men jag håller tummarna! :) Fick ingen wow känsla av någon av nyanserna jag fått prov på så vi får se om jag är tråkig och kör på det röda Rock the Runway då det känns som det kommer passa till det mesta!

Dessa lack kostar 149sek styck, även topplacket, så det blir ju en billig manikyr i alla fall om hållbarheten är sådär bra! Ni hittar dom hos bland annat Lyko.se, Eleven.se & Åhléns!

*inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Äntligen – Essie Gel Couture!

 1. 14 dagar skulle jag inte förvänta mig att lacket håller. 7day Depend var en besvikelse för mig. Höll ganska precis 2 dagar i somras med sol och bad och någon dag längre när vi kommit hem. Dock krackelerade det fortare än kvickt på mina tånaglar. Märkligt för där brukar lack sitta som berget.

  1. Jaså? 7Day som sitter så bra på mig! Men alla har ju olika naglar så det är klart alla upplever det olika. Men riktigt synd :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *