Äntligen kan även jag börja plantera utomhus!

Äntligen kan även jag börja plantera utomhus!

Äntligen kan även jag börja plantera utomhus. Jag har väntat hur länge som helst känns det som. Har inte alls känt mig bitter när jag sett hur det blommat mer söderut i Sverige ;)

Jag har flyttat 2 pallkragar med jordgubbar till andra pallkragar bland annat. Det tog tid! Så nu är det mest sticklingar i pallkragarna och jag förväntar mig inte så mycket jordgubbar denna sommaren. Jordgubbsplantor blommar i ungefär 5 år bara så det var dags för min del att ta tillvara på sticklingarna som dom ”skjutit ut” och börja om på nytt.

Annars har vi satt potatis i 2 pallkragar utomhus så nu har jag bara en pallkrage utomhus kvar och jag skulle egentligen vilja plantera mer ute. Måste kanske köpa en till pallkrage? Har morötter, purjolök och bladspenat kvar som jag vill plantera ute. I växthuset har vi planterat ut gurkplantorna, tomatplantorna och paprikaplantorna. Skönt i alla fall att kunna börja plantera utomhus. Inga fler frostnätter nu tack!

Mysig onsdagskväll i alla fall. Att hålla på att plantera är riktigt underbar hjärnvila för min del ♥ Och förhoppningsvis så kommer det ge något om några månader ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *