ATTITUDE STHLM 2012, ska du dit?

ATTITUDE STHLM 2012, ska du dit?

Är det någon av er som har tänkt gå på Attitude Sthlm 23-25 November i år? Jag var där förra året och kom hem med otroligt mycket ny inspiration och fått lära känna lite nya märken och produkter så jag är självklart sugen på att gå även i år! :)

Ovan ser ni några av dom som ställer ut men det är såklart fler än dessa och ni hittar mer information på hemsidan. Mässan innehåller främst mode och skönhet och på fredagen den 23:e November är det en ”branchdag” som jag har blivit inbjuden att delta i. Entrebiljetten för branchdagen är 320kr medan det kostar 180kr 24 & 25 November. Så frågan är just nu vad jag tjänar på att i så fall gå på branchdagen och inte på någon av dom publika dagarna? Får se om det släpps ett schema över branchdagen så jag ser vad det är för workshops etc dom erbjuder.

Är det någon av er som tänkt besöka mässan? :)

4 svar på ”ATTITUDE STHLM 2012, ska du dit?

  1. Jag funderar faktiskt på att ta mig dit, men då icke i sällskap av en maffigt uttråkad man som förra året. Han såg ut som om han skulle falla död ner av leda och hans uppsyn stressade mig bara o gjorde att min behållning var typ noll. Om jag ska dit så tar jag med en beautynördig väninna, men problemet är att jag inte har någon :( Jo- jag har väninnor så klart, men ingen som är sminkintresserad. De är mer typen som rycker åt sig en mascara på Ica Maxi på väg till kassan. Jag umgås i fel kretsar ;P

    1. Svar till AnnaKaize: Haha jag har iaf skönhetsintresserade vänner tack vare bloggen :) Mina vänner irl kanske inte riktigt är lika skönhetsintresserade så dom skulle åka på en mässa ;) Jag får se hur jag gör, vill dit i alla fall :)

  2. Ska dit precis som förra året. Dock på en av dom vanliga dagarna. Tyckte det var så mycket roligt förra gången!

  3. Hej
    Väldigt intresserad av allt runt smink och skönhetsprodukter, några tips hur man blir inbjuden på olika förhandsvisningar, bloggevents osv.

    MVH Anneli

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *