Ginger Sparkle, Vanilla Bliss & Cranberry Joy från The Body Shop!

Ginger Sparkle, Vanilla Bliss & Cranberry Joy från The Body Shop!

Ginger Sparkle – jag gillade inte alls doften på dessa när jag luktade på dom direkt i burk eftersom dom doftar då otroligt stark ingefära! På tok för kryddigt för min doftsmak men när jag testat så doftar dom inte alls lika mycket väl på huden (tack och lov!) utan får en mycket mildare doft av ingefära och helt plötsligt så kände jag att dessa funkade för mig ändå ;)

Vanilla Bliss – jag är faktiskt ingen vanilj tjej men tycker ändå doften på dessa är ok. Väldigt mjuk vaniljdoft.

Cranberry Joy – detta är enligt mig vinnardoften av dessa tre! ;)

De produkter som kommer ingå i varje doftserie är: Shower Gel 95kr, Bath Crystals 195kr, Body Polish 145kr, Body Butter 175kr, Hand Cream 60kr och Lip Balm  60kr.

Body Polish är perfekt för dig som tycker att en body scrub är lite för rivig men ändå vill ha en produkt som är exfolierande! Jag tycker att det är enkelt att få den lite rivigare, om man vill, genom att kort och gott massera in produkten lite hårdare. Bath Crystals är en nyhet och jag har tyvärr inte hunnit testa dessa ännu men ska helt klart göra det så snart jag får ett tillfälle!

Vilken av julens tre dofter tror du blir DIN favorit? :)

 

5 svar på ”Ginger Sparkle, Vanilla Bliss & Cranberry Joy från The Body Shop!

  1. Cranberry låter mest lockande :)
    Vanilj får mej att tänka på de där doftgranarna pappa hade i volvon när vi var små ofta ..åkesjukevarning *hehe*. Ingefära på matlagning & då brukar jag ha lite svårt för själva doften eller stora mängder men är den diskretare på som du säger kan ju det funka med :)

  2. Jag är tokig i tranbär och så gott som allt som har med dem att göra så jag är rätt säker på att det kommer att bli min favorit även i år :)

    sv: Vist är det så :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *