Beauty by Ellos!

Beauty by Ellos!

_MG_5286

Ellos har lanserat egna makeup produkter – Beauty by Ellos! Jag fick ett mail med en förfrågan om jag ville prova några av produkterna för en tid sedan och eftersom allt var så nytt så fick jag säga ett antal produkter genom att enbart läsa produkttexterna! Bara det i sig kändes lite lurigt för då kanske jag missade någon riktigt cool nyans? Jag vågade inte sväva ut alltför mycket utan körde på lite säkra kort med namn som innehöll ledtrådar till typ vilken nyans det handlade om ;) Ovan ser ni några av produkterna som landade hemma hos mig! Jag har dock inte hunnit fota alla ännu, det saknas lite produkter som jag inte fick med mig till jobbet. Jag fotar nämligen produkter på lunchrasten numera då det oftast bara är då jag har tillgång till dagsljus!

Shower Gel Oat Milk 69sek – En duschgel som är mild och har en doft av solvarm havre.
Nothern Beauty Body Scrub 89sek – Verkar tyvärr inte ha kommit ut på sidan än?

_MG_5293_MG_5316

Lip glossen Colour me Red & Baby Pink Pout 49sek styck. Jag tyckte väl att Baby Pink Pout inte kändes som en nyans jag hade valt utifrån namnet (Oh my Genta & Hot Pink Pout var mitt val utöver Colour me Red), det är inte ett av mina produktval utan jag har nog fått denna som prov i alla fall i brist på de andra två kanske :)

Detta är semi-transparenta gloss som kan användas ensamt eller ovanpå ett läppstift. Dessa innehåller Argan-olja för att mjukgöra och vårda läpparna! Jag har snabbprovat Colour me Red på läpparna och nog ger den färg! Jättefin nyans och jag trivs som fisken i vattnet i denna typen av rött! Dessa lipgloss finns i hela 12 nyanser! Kul med stort färgval redan nu i början :)

_MG_5296Purple Must-Have Mustang, Bloody Berry, Red Cadillacquer & Matt Top Coat 39sek styck. Ja, två lack som hade bilnamn i namnen, var såklart ett måste för mig! ;) Purple Must-Have Mustang och Red Cadillacquer känns som två riktigt bra chansningar! Dom ser riktigt intressanta ut och jag kände att jag måste prova och se om Beauty by Ellos Matt Top Coat för att se om det är lika bra som de dyrare lacken jag testat.

Beauty by Ellos Nail Polish ska vara enkelt att applicera, ge extrem glans, täcka bra och ha bra hållbarhet! För 39sek styck så ser jag framemot att se om lacken lever upp till detta! :) Beauty by Ellos Nail Polish finns i 13 nyanser och de flesta lack är cremefärgade men några är metallicfärgade och det känns som de metallicfärgade lacken är mest intressanta nyansmässigt!

_MG_5302 _MG_5305

Jag har även fått hem 2 ögonskuggpaletter med 4 skuggor vardera! Övre: Warm Nudes, Nedre: Smoky Look!

_MG_5312

Kvalitén på ögonskuggorna beskrivs som silkeslen, krämig och att den ska vara gjord på microfina, mjukgörande puderpartiklar. Pigmenteringen känns lite sådär och order ”puderpartiklar” gjorde att jag bara kände ”hmm jaaa” för mig själv för skuggan är lite pudrig av sig!

Jag har ett fåtal till produkter kvar att fota och kika närmare på innan jag kan visa dom för er men mitt första intryck av produkterna ovan är att doften på duschgelen och body scruben är väldigt milda, det röda lipglosset är riktigt snyggt på läpparna, metalliclacken känns otroligt intressanta och ögonskuggpaletterna känns sådär! Kort beskrivning av första intrycken ;)

Det är i alla fall riktigt bra priser på Beauty by Ellos produkterna och jag HOPPAS att dom kommer få in mer produkter i sortimentet som typ primer, fundation, puder, läppennor och självklart läppstift!! ;)

Beauty by Ellos köper ni självklart hos Ellos! ;) (annonslänk)

Vad tror ni om Beauty by Ellos? Det känns som dom ligger helt rätt i tiden med att lansera egen makeup i alla fall, Hello Lindex & H&M liksom! Jag upplever det som Ellos är billigare än både Lindex & H&M men sortimentet är inte lika brett och jag har inte hunnit testa om produkterna håller måttet ännu!

Ett svar på ”Beauty by Ellos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *