Apoliva lanserar handtvålar i begränsad upplaga!

Apoliva lanserar handtvålar i begränsad upplaga!

_MG_5648

Ja hemma hos mig har det landat ett pressutskick med handtvålar från Apoliva! Av någon anledning så är dessa fyra handtvålar något som säljs i begränsad upplaga! Handtvålarna ska innehålla noga utvalda ingredienser, rengöra huden skonsamt samt återfukta och göra händerna mjuka!

I pressutskicket beskrivs tvålarna som väldoftande men vid första ”sniffningen” så var det faktiskt bara 1 av 4 som jag kände var en handtvål som jag hade köpt!

Dofterna är i alla fall & kort vad min första tanke av doften är:
Vit grapefrukt, liljekonvalj och sandelträ – Doftar helt ok, rättså fräscht!
Svarta vinbär, ros & äpple – Doftar också helt okej, men inte den jag hade köpt av dessa 4!
Jasmin, ros & druva – Alltså det här är den jag tycker doftar godast helt klart! Och så innehåller den ros…jag avskyr rosdoft och sa nån gång att jag är irriterad över att företag alltid har i doften ros i sina produkter! Men Rickard som jobbar på ren skincare sa en gång att rosdoft oftast går hem hos dom som är 30+…och vad är jag numera? Eh jo…30+…håller jag på att bli en rosdoftande tant?? Jasmin, ros & druva verkar vara en grym kombo enligt min näsa iaf! Alltså denna av dessa 4 som enligt mig doftar godast! ;)
Geranium, mysk & sandelträ – Den luktar ju vanlig tråkig stark handtvål? Funkar inte alls för mig!

Spännande doftblandningar men jag har varit med om handtvålar som doftat godare! Sen kanske inte doften är det viktigaste men jag går mycket på doft på handtvål ;) Fin och ren design på flaskorna som också spelar in mycket, det känns ju lyxigare med en lite finare flaska på handfatet måste jag säga!

Apoliva handtvålar säljs alltså i begränsad upplaga, dom finns redan hos apoteket om ni vill göra en sniffkoll själva! ;) Vill nu köpa en flaska så kostar den 69sek, helt ok pris med andra ord!

Ett svar på ”Apoliva lanserar handtvålar i begränsad upplaga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge