Smarremums och skratt på Olearys!

Smarremums och skratt på Olearys!

I Lördags så var vi ett gäng bloggare som bestämde oss för att mötas upp på Olearys och äta lite ihop! Bland det bästa med hela kvällen :) Jag äter jättesällan ute (att gå på café räknas inte! ;P) så detta var uppskattat hos mig och riktigt kul att vi var ett gäng som käkade! :) På bilden ovan ser ni det jag mumsade i mig, kyckling, strips, smarriga såser och grillad majskolv! :D

Mitt emot mig satt dessa tjejer! :) Veronica, Maria och Bella :)

Johanna och Gaymasen fick jag äran att sitta bredvid :) Jag gillar faktiskt första bilden riktigt mycket..Johanna skrattar ihjäl sig, jag ler stort eftersom dom inte gillade min blixt på kameran..dom trodde alltså redan att bilden hade tagits på första bilden men så var ju inte fallet ;) hihi.

Bordet bredvid vårt satt det såklart fler härliga bloggtjejer! :) Helen & Sandra på vänster sida och Molly, Tsukii och Linda-Pauline ser ni till höger :)

Bra initiativ att gå ut och käka innan bloggfesten! I loved it! God mat och mycket skratt blev det :)

7 svar på ”Smarremums och skratt på Olearys!

  1. Håller också med om att middagen var en kanonstart på kvällen – kul att få chansen att umgås lite mer och lära känna varandra innan bloggfesten. Jag lånar gärna också ett par bilder om det är ok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *