Bildregn från bloggfesten!

Bildregn från bloggfesten!

Vi bjöd på godsaker från Kristines Franske Fristelser & Hancockcupcakes.

ELF var på plats och visade upp lite smink samt tävlade ut en goodiebag!

Hilde-Marie & Anne var bland dom första bloggarna på plats! :)

Nancy, Omana, Marie-Amanda & Maja.

Maria & Eleni.

Malin och Sara var på plats :)

Sanna med tjejerna bakom Glamazon bloggen nämligen Julie Victoria (vann en klänning från Miss Sixty, spana in bloggen för att se hur grymt bra den satt på henne!) & Ingeborg :)

Systrarna Erika & Theresh :)

Mira, Linn (vann en skinnjacka från Jofama) och Camilla (som vann kvällens makeup och hår och fick presentkort hos Karl Johan Hudpleie och produkter från Oriflame)

Anna, Ida, Chrissie (ja för mig heter du så ;P), Sanna och Erika :)

Nancy, Omana och Ane Kamilla :)

Tone & Cecilia :)

Vi hade en tipspromenad där Linn vann en skinnjacka från Jofama. Grattis till den! Vi andra är avundsjuka! ;)

Det minglades, åts och dansades! Vi hade en danstävling som galningen Anne vann! ;) Hon stack helt klart ut och jag önskade verkligen att jag hade haft en filmkamera!! Hon vann ett skönhetskit från Karin Herzog!

En bild på mig och Maria som jag snott från henne ;)

Jag var väldigt glad över att Marie-Amanda (som vann en klocka från smalslips.se under kvällen) kom då hon är den första norska bloggaren jag började följa för cirka 2 år sedan :)

Det var lite stelt i början av bloggfesten men det gick snabbt över och alla härliga tjejer började prata med varandra och förhoppningsvis lära känna någon ny bloggtjej lite mer! Vad jag har läst i deras bloggar så verkar dom grymt nöjda med kvällen som jag & sanna fixade :)

Tack till alla bloggtjejer som kom och förgyllde kvällen: Marie Amanda, Nancy, Hilde-Marie, Erika, Emelie, Ida, Malin, Maria, Eleni, Camilla, Linn, Mira, Maren, Anna, Cecilia, Chrissie, Anne, Sara, Maja, Ane Kamilla, Omana, Theresh, Ingeborg & Julie Victoria.

Innehållet i goodiebagen som vi delade ut till våra bloggare hittar ni här om ni missat den. Jag hoppas verkligen gästerna uppskattade och hittade någon favorit i goodiebagsen då jag jobbat ganska mycket för att få till den! :)

Eftersom två av gästerna på gästlistan inte dök upp så kommer jag & Sanna tävla ut varsin goodiebag till våra läsare längre fram! ;) Lucky you!

23 svar på ”Bildregn från bloggfesten!

 1. Bara två som inte kom? Inte illa! Ser riktigt skoj ut. Tur att jag inte kom, dock. Hade ju förätit mig på alla godsaker. Haha.

  Och det blir väl alltid lite småstelt så där i början – alla ”checkar-in-varandra”. Haha. Men sen så – fullt ös. ;D

 2. Åååh! Hade en sån sjukt kul kväll och absolut en jättebra idee att lotta ut goodiebagsen! Ni kommer tat göra någon läsare väldigt lycklig för själv sitte rjga och frossar i mina påsar fortfarande <3

 3. Bakelserna ser ljuvliga ut, alla är grymt snygga och ni ser ut som om ni hade en hejdundrandes fest där, AAARGH, önskar jag kunde varit där med.
  Men…men…vad är det jag ser, ni skall alltså lotta ut varsin sådan goodie bag??! OJojooooj, IM IN!! Jag föll ju för den pladask!

 4. Hej! Vill bara säga dig att jag älskar din blogg! :D Den är grym ;)

  Vill också tipsa dig och om att jag har en sminktävling på min blogg där tävlingen går ut på att göra en KREATIV sminking.

  Priset är en 88-palett matt från Queens & Shadows

 5. Tack, aha vad synd, men om du vill så får du jätte gärna tipsa dina läsare om denna tävling, har bara fått in 3 bidrag än så länge så man ahr stor chans att vinna! :P hehe

  ja, vad kul, tack :D ja det tycker jag verkligen du ska göra ^^

 6. Beror på hur man ser det.. har givetvis underbara vänner och så men ena grejen dyker upp efter den andra.. fick en jättetråkig nyhet förra vecka som kom så lägligt *eller inte* :( bajs … fattar inte varför jag aldrig ska få ha flyt… alltid är det ngt.. dock är jag proffs på att inte visa det så det är få som vet hur jag egentligen mår… poker face…

 7. Härligt inlägg! :) Jag lånar bilderna :) Jo jag har mailat och tackat henne och berättade. Men har inte fått nå svar.

 8. Åh, det ser ut som dere hadde en kjempebra kveld! Så flinke dere er :) Synd jeg ikke kunne komme, skulle gjerne ha vært med! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *