världens finaste katt är fortfarande borta.

världens finaste katt är fortfarande borta.

Jag hade egentligen tänkt lägga upp bilder från bloggfesten nu men det får vänta lite. Min katt misse har fortfarande inte kommit hem (varit borta sedan 15/10 nu) och jag hoppades verkligen att hon skulle ha kommit hem när jag kom hem från Oslo men så var inte fallet. Jag bad min mamma kontakta en sierska som kan se försvunna djur förra veckan och idag ringde hon upp och berättade att hon inte hittade någon ”signal” med misse så hon kunde inte se henne. När mamma ringde i torsdags så hade hon sett lösa hundar i samband med misse. Och det är flera katter som har försvunnit i mitt område samt folk som hört varg.

Jag har sådan ångest. Betyder det att misse inte finns mer och det är därför hon inte kan se henne?

Jag fyller år på Onsdag och just nu önskar jag bara att misse kommer hem så jag slipper vara ledsen på min födelsedag :(

23 svar på ”världens finaste katt är fortfarande borta.

 1. Ush, det är jätte jobbigt när djur försvinner. Och det värsta är att man inte vet vad som hänt dem. Hoppas misse kommer hem snart.

 2. Usch och fy vad jag ledsen jag blir när jag läser detta. Trodde precis som du att hon skulle vara hemma igen tills nu.
  Har faktiskt tänkt på det var och varannan dag sedan du skrev om henne första gången.
  Hoppas att det bara är något som stör ”signalen” eller att hon råkar vara lite långt bort just nu.

  Håller alla tummar och tår för att hon återvänder inom kort.
  Massa kramar på dig sötnos

 3. *kram vännen* Skulle ändå inte lita helt på spådamen, man vet ju aldrig. Hoppas verkligen att Misse kommer hem snart igen <3

 4. Vilken söt katt.Hoppas hon dyker upp igen!
  Tipsar dig om en tävling på min blogg där du kan vinna två teaterbiljetter! Kram!

 5. Förstår verkligen hur det är.. Även om mina kaniner är inomhus så är jag jämt och ständigt orlig för att de inte har det bra. Jag har haft några kaniner som helt plötsligt gått bort, vilket gjort mig väldigt nojig.

  Tänker på dig och hoppas också på att sötnosen hittar hem igen. Om du tänker tillräckligt mycket på det så kommer eventuellt han att ge dig en hint i drömmarnas land. Hör gärna av dig om du är på väg hitåt igen. ;)

  Om inte vi hörs så får du ha en sådan fin födelsedag. Tycker om dig! *varma kramar*

  (-och jag slapp bli rånad på vägen hem ;) )

 6. Belive me, jag har försökt få ihop mina kompisgäng, men det går inge vidare. Så därför har jag lagt ner den tanken! Aldrig mer!

  Hoppas verkligen inte vargarna tagit Misse. Dumma dumma vargar! :(

 7. Håller med Maria där, helt till 100% ska man nog inte lite på henne. Hoppas att Misse kommer efter sina äventyr! Skönt att se att du bloggar igen så jag vet att du är hemma <3

 8. Näää, fy :( Hoppas att lillen kommer hem smart igen. Finns ju katter som varit borta från sina ägare i veckor, så än är inte hoppet ute. Fortsätter att hålla tummarna stenhårt för dig så att du fått hem din lilla misse innan du fyller år!!

 9. Våra katter jag hade när jag var liten (de bor hos mormor nu) var också borta ibland, och jag var hemskt orolig varje gång. Den ena hade visst en annan familj som han bodde hos ibland och blev matad (vi fick reda på det när vi flyttade från Kåtilla), och honan var nog ute och jagade, för hon var alltid hemskt tjock och trött när hon kom tillbaka.

  Tappa inte hoppet, rätt var det är sitter hon nog på trappan, helt omedveten om hur orolig du varit.

  Men snälla, blanda inte in varg, det är större risk att en katt blir tagen av lo eller örn. Eller en bil.

 10. Försök att inte hänga upp dig på sierskan.. finns ju massor av katter som försvinner längre tid och vips kommer de tillbaka. Fortsätt leta i stängda utrymmen i närheten, finns det brunnar el hål hon kan ha trillat ner i t.ex?
  Jag håller tummarna för misse!!!! o dig!! o önskar dig grattis i förskott :)

 11. Åh.. fina missen.. ♥ Blir så ledsen när jag läser att hon kommit bort! Tittar på min älskade Bella som ligger ihopkurad i soffan och skulle inte kunna tänka mig att vara utan henne. Jag hoppas och håller alla tummar (har tyvärr inte fler än två men ändå) för att hon kommer hem snart!! Tänker på dig! Kram!

 12. Jag lider med dig! Hoppas hon kommer tillbaka snart! Är hon steriliserad ? hört att okastrerade katter kan springa iväg och vara borta länge. Har du satt upp lappar och sådär ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *