Cubus har köp 3 betala för 2 på skönhetsprodukter!

Cubus har köp 3 betala för 2 på skönhetsprodukter!

Så igår när jag var till Mora en sväng så köpte jag Loreals infallible brush foundation. Jag har ju testat deras vanliga infallible som ni kan läsa om här. Är lite nyfiken på hur det fungerar med denna inbyggda borste! Tror den kostade 175kr(?) och tyvärr så kommer nog nyansen vara för mörk för mig trots att det är en av deras ljusaste. Vi får se, jag är en blekfis så ;)

Sen hade Max factors lipfinity lasting lip tint kommit ut i butik och dessa har jag bloggat om tidigare här. Jag målade alla färgerna på handen igår och dom sitter fortfarande kvar så det kommer nog vara grym hållbarhet på denna produkt :) 115kr styck kostar dom och jag köpte med mig nyanserna 03 och 09 hem. Men fick alltså ena på köpet då det var köp 3 produkter men betala för 2, tacksamt!

Alltid lika roligt att köpa nya produkter som ska recenseras :) Kommer börja testa båda två idag!

9 svar på ”Cubus har köp 3 betala för 2 på skönhetsprodukter!

 1. Jag hade tänkt testa en lip tint, men frågan är ju dock hur man ska kunna veta vilken färg man ska ta? Den sitter som berg, och så lyckat vore det ju inte att testa en färg och den är fel. Då får man glatt gå runt med den på läpparna.

 2. Sv: Jag köpte allt möjligt, läppstift, ögonskuggor, penslar, kabukiborste, ögonbrynspenna. För 15-30 kr/st så kan man ju plocka i mycket.
  Idag skulle du ha kommit hit och fotat mej till min blogg, jag har inte lagt ut en outfit på evigheter. Och nu är jag äntligen är så pass snygg att det är värt att ta nån bild så är fjärrutlösaren borta.

 3. Sv: Jag har tom ett stativ att sätta kameran på, jag provad men det ser fan inte klokt ut. Dessutom måste jag ändra inställning för VARJE bild. Det driver mej till vansinne.
  Lisa ska få lära sej hur en kamera fungerar och sen ska jag plåga henne.
  Ha så roligt i Malung.

 4. SVAR: Nej, dom brukar inte skriva RDA-värdet, så det är inte så konstigt. Speciellt när dom skyltar med att slipeffekten är låg. Då vågar dom inte visa RDA-värdet. ;) Hahah!

 5. Vilken läcker blogg! Men vad snurrig jag blev när det inte var den andra du kommenterat ifrån! ;) Lär lägga till denna på Bloglovin också. ;) Varför har jag inte sett till dig innan?!

  sv: hehe jag är 166cm, men har fått för mig att jag kommer se ut som en smurf i långklänning. ;) Har dock aldrig testat. :)

 6. Oj, vilken fin blogg du har:) hur kan jag ha missat den?
  Man kanske skulle passa på att utnyttja detta ta 3 betala för 2 erbjudandet;) lite nytt smink är ju aldrig fel:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *