Hemma igen – tyvärr.

Hemma igen – tyvärr.

Det har verkligen varit en underbar helg i Paris och redan på bussen till flygplatsen så kände jag hur ”åka hem till Älvdalen” nedstämdheten gjorde sig påmind. Jag hade ingen lust att åka hem överhuvudtaget! Hem till samma samma och jag kände att den där halvan av mig som hellre bott i en större stad slog sig fram och ville ut! Mådde relativt dåligt hela måndagen över att vi var hemma på svensk mark igen och jag satt enbart och längtade efter att få ihop lite sparpengar igen så jag kan uppleva andra äventyr!

Riktigt jobbig hemkomst för mig och min inspiration till att ens försöka göra något vettigt är nere på noll. Jag sitter här hemma i min one piece och äter tacos och försöker peppa mig själv att bli på bättre humör!

Dags att lägga pengar på hög så jag kan få se mer av världen snart!

6 svar på ”Hemma igen – tyvärr.

  1. Känner igen det där. Jag är uppväxt i Leksand, men föddes och var ofta på somrarna i Gbg som barn. Nu är jag äntligen här nere och vilken skillnad det är! Kanske inte är transformerad till en partypingla med supermånga vänner, men utbudet är så mkt större och vill jag gå på stan och vara en nobody, så kan jag det. Så en flytt kanske vore nått för er? :)

    1. Ja jag hade gärna flyttat men tyvärr så trivs ju min pojkvän här av någon anledning :P Jag försöker verkligen trivas men ibland känns det väldigt svårt :/ Det finns inte så mycket här som känns ”jag”..men men :)

  2. Åh det är så träligt! så där känner jag alltid när jag är ute och reser och ska hemåt. Trivs så bra på resande fot. Haha. Det är en speciell känsla :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *