Dagens naglar: Zoya Elisa – love it!

Dagens naglar: Zoya Elisa – love it!

Jag fick detta vackra lack i Decembers glossybox! Elisa från märket Zoya. Två lager och det torkade ganska så snabbt för jag hann bara gör en ”krockskada” denna gången ;) Första lacket jag testar från Zoya och jag har helt klart blivit nyfiken på att testa fler!

149kr kostar ett lack från Zoya och finns bland annat hos eleven.se

Jag kommer nog helt klart unna mig något mer lack från Zoya för jag gillar verkligen Elisa :) Perfekt nu under julhelgen, superfint rött lack verkligen!

8 svar på ”Dagens naglar: Zoya Elisa – love it!

  1. Hej skulle du kunna göra en video där du visar hur du gör dina fina höga hästsvansar?

    Tack på förhand :)

  2. Åh, Elisa är så himla vackert! Jag fick också det i min glossybox för december. Som den nagellacksjunkie jag är har jag hunnit testa några lack från Zoya tidigare, och det är egentligen mitt favoritmärke nr. ett. De har enligt mig världens bästa pensel, formulan är underbar och dessutom sitter lacket på plats minst dubbelt så länge på mig som alla andra lack jag testat.
    Tyvärr har jag bara några få lack fron Zoya sen tidigare då jag tycker att 149kr är lite väl saftigt för ett enda lack och jag inte har hittat någon utländsk leverantör med bra priser..
    Jag målade då på Eliza nu ikväll och tänkte att det får bli mitt julaftonslack, och jag älskar det! Formulan och hållbarheten som jag förväntar mig skickar nog upp detta lack högt på favorit-listan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *