Dagens outfit och nytt i garderoben från gina.

Dagens outfit och nytt i garderoben från gina.

Skor – Converse, Strumpbyxor – H&M, Shorts – Bikbok, Top – Monki, Tröja – Gina Tricot (NY!), Naglar – OPI.

Tröjan/Cardigan/Blusen (eller vad jag nu ska kalla det) är inköpt idag på Gina Tricot för 199kr. Jag var egentligen på jakt efter en Cardigan men det här var så nära jag kunde komma att hitta något som jag trivdes i! Fick även en komplimang för mina shorts av kassörskan. Om jag behövde höra något snällt idag?! Svar: JA!

22 svar på ”Dagens outfit och nytt i garderoben från gina.

 1. grym outfit! Älskar strumisarna och kjolen speciellt! :)

  Och ja visst är den grym? Kommer bli ännu snyggare till brunbränd hud hihi :)

 2. Jag har varit så sjukt bakis idag alltså.. haha. Satt här hemma och drack lite vin och jag blev så sjuuuukt dålig idag. Men har ändå lyckats hålla humöret uppe – vissa dagar är det lite lättare bara :D
  Gillar koftan, alot!!!

 3. Schnyggt! ;) Jag har jättesvårt att finna shorts som passar mig och min rumpa. Blää..!

  Hm, nej jag har ju inte det.. svårt med alkohollagen i Norge vettu.. Men har ett ställe på G som jag tänkte besöka imorgon och höra med dem. *håll tummarna* Annars får vi väl trängas in allihopa hos mig..;)

 4. Mja, men för att kunna köpa drinkar/shots/annat starkt etc så måste du fylla 20 år. Så det är inte överdrivet mkt 18 års ställen här.. inte vad jag kan hitta :S Men har en bar/resturang som jag ska höra med.. Annars får vi klämma in oss hos oss som sagt ;)

 5. Ja jag får kolla över det.. Funkar det inte med det ställer jag hade tänkt mig så får det bli 20 plus helt enkelt och då har jag lokal :D Men många av dem som är 18 år har många läsare vettu ;)

 6. Jag gillar gratisgrejjer as said, haha ;D
  Passet är redan inlagt i passfodralet och bagtagen sitter på väskan, så behövs bara en resa med så har jag testat dom på riktigt sen hahaha.

 7. skitsnygga shorts! är ute efter nå svarta liknande att ha till party + ett pat paljett då men där kanske jag måste sy! verkar ju omöjligt hitta

 8. Det var riktigt snyggt det, strumpisarna är söta! :D Btw. när åker du tillbaka? Tänkte på när vi kunde ses, veckan ser lite fullbokad ut :/

 9. Himla fint :)

  Man blir alltid så glad och överraskad när man får en spontan komplimang av någon, på stan eller liknande, som man inte känner.

 10. Snyggt Cilla!!

  Det är klart att vi ska ses :) VI har haft lite fullt upp de senaste dagarna bara.. När kan du? :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *