Man kan inte åka spårvagn med SL kort.

Man kan inte åka spårvagn med SL kort.

Efter lunchen med Charlotte så blev det lite shopping för min del! Påskägget fick jag med Charlotte, hur go är inte hon då? :) Det blev en promenad hem från stan idag också eftersom jag försökte åka spårvagn med mitt SL kort..Göteborgs spårvagnar godkänner inte Stockholms SL kort kan jag ju berätta för er på en gång!

Vad jag inhandlat visar jag lite senare!

7 svar på ”Man kan inte åka spårvagn med SL kort.

 1. Nej, nu är jag faktiskt hemma, tack och lov! Tog ju ett tag när vi stanna vid tullen och de skulle gå igenom varje person och deras handbagage plus att vi var tvugna att gå ut ur bussen och de kollade igenom vissa väskor. Huvva.. Jag hade med mig 3 liter vin för mkt så där hade jag kunnat åka fast..

  Ja, inte dåligt att få smink från MUS men det är ju till eventet så det blir inte mkt övers till mig hehe.

  Ja, posta upp det :D

 2. sv: okej, men det var ju inte så dyrt! :) Måste hålla utkik efter din veet recension! Har använt mig av det förr, men det stank något så fruktansvärt tyckte jag :P

 3. Tror inte de är farliga, men de kan kanske bli det.. Så jag tycker det är lika bra att ta bort dem. Min lillasyster har ett skitfult ärr under armen sedan hon tog bort en leverfläck där, så därför är jag rädd.. :S Men så många säger att det inte är nåt att oroa sig för..

  Du, jag kommer inte bo i Bullerbyhusen, utan i ett hyreshusområde som kallas Bullrebyn. Tänkte bara förklara det.. :)

  Skitfina bilder på dig här i inlägget under förresten! Ny profilbild på Facebook genast! :D

  Och jag vill oxå shoppa!! Hittade världens snyggaste tshirt på Monki idag, men jag tyckte den var för dyr, 150kr, det är illa!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *