Daisy Beauty Cruise 16 – Konferensdagen – L’Oréal Men Expert

Daisy Beauty Cruise 16 – Konferensdagen – L’Oréal Men Expert

_MG_9976

Det kändes lite oväntat att jag skulle tycka att presentationen från L’Oréal Men Expert skulle vara intressant då jag inte använder herrprodukter direkt…men det var den! Bra upplägg av Ida från L’Oréal Men Expert som var på plats för att presentera lite nyheter och ge oss en insyn i männens syn på hudvård!

Loreal Men Expert

Hur många män använder egentligen ansiktskräm? En undersökning på X (minns inte siffran) män gjordes och här var svaren! Bara 12% använde en hudkräm som var riktad mot män, 27% använde bodylotion (tror detta är en klassiker bland män, säger jag av egen erfarenhet), 18% använde an annan hudkräm och hela 43% använde inget alls!

L'Oreal Men Expert

Det är bara 16% som köper sina egna produkter och hela 66% som får dom av sin partner!

L'Oreall Men Expert

Killar vill att hudvård ska vara bekvämt, snabbt, lösa ett problem eller förebygga ett problem och vill enligt undersökningen ha ett snabbare resultat än kvinnor! Det är därför det ofta är mentol i herrprodukterna för att det ska kännas som att ”det händer något”! Väldigt intressant om ni frågar mig! ;) Det är vanligare för männen att dom stannar vid en produkt när dom hittar en dom gillar medan vi tjejer gärna testar nyheter eller jagar något som kanske är ännu bättre!

L'Oréal Men Expert

L’Oréals nya serie för män heter Hydra Power och riktar sig mot torr hy! Så till alla killar med stramande känsla i huden, here you have! ;)

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *